11

Akut Søvnitis

Jeg skal love for, at jeg har haft brug for søvn. Jeg har sjældent prøvet noget lignende. Tolv timer i træk, uden at vågne mere end den ene gang, da Kenneth syntes, at jeg skulle flytte mig fra sækkereden og ned i seng.

Gårsdagens samvær tog hårdt på mig, men jeg var ikke den eneste, der måtte give op efter kaffen. Vi var alle enige om, at dagen havde været fantastisk spændende og derfor rummede masser af stof til eftertanke, men der var ganske enkelt ikke mere energi til at arbejde med den. Vi pakkede sammen og tog hjem. Her fandt jeg sækkereden og resten er historie.

Det gamle ur

Jeg er lige vågnet. Jeg ligner noget, der er løgn. Øjnene er hævede og jeg kan knapt se tastaturet, men jeg må have trængt til det og om et øjeblik er der kaffe, så det er vel i sin orden.

Egentlig skulle vi på torvet. Egentlig…

You Might Also Like

11 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  17. november 2007 at 15:32

  Ella, der nydes i stor stil :-)

  Kathrin, jeg er glad for, at du tog dig tiden til en kommentar i dag. Den gjorde mig glad og jo, jeg er ved at have åbne øjne nu. Næsten ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kathrin
  17. november 2007 at 14:46

  Hei Liselotte!
  Jeg er ofte innom bloggen din. Du skriver så morsomt, det er fornøyelig! =) Takk for at du inspirerer meg stort sett hver dag jeg er innom! Legger sjelden igjen hilsen, det må jeg innrømme, men jeg er ofte hos deg på visitt. Ha en fin helg, øynene dine er vel åpnet nå? Kathrin, Norge.

 • Avatar
  Reply
  Ella
  17. november 2007 at 13:20

  Vel er det så, Liselotte – velkommen i klubben af umådelige magelige lørdagsnydere :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  17. november 2007 at 12:58

  Sikke en formiddag. Det er svært at vågne, efter sådan en skønhedssøvn. Nej, jeg har ikke nået noget som helst – altså udover lidt sjov, som måske kan ende med nogle postkort… og det er vel egentlig fint nok ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  17. november 2007 at 12:46

  Har du mon været på torvet, Liselotte – ;-)

 • Avatar
  Reply
  Karen S
  17. november 2007 at 12:33

  Men nogle gange er det vigtigere at slumre igennem!!!

 • Avatar
  Reply
  Hønsemor
  17. november 2007 at 12:15

  Ja! Lidt bullen i fjæset må man godt være en lørdag morgen….

  Det kan være et tegn på en hård, men god og givende uge…

  Go’ week-end til jer alle…..

 • Avatar
  Reply
  Solveig
  17. november 2007 at 11:44

  Der er ikke noget bedre end at få sovet igennem..:-)

 • Avatar
  Reply
  karen
  17. november 2007 at 10:55

  Jammen er det ikke sånn en lørdag morgen må få lov til å være? God kaffe og god dag til deg!!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  17. november 2007 at 09:54

  Og i lige måde, Lene :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  17. november 2007 at 09:43

  God morgen til dig, du har trængt til, ingen tvivl om det.

  Ha en god weekend :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)