10

Den slags griber om sig…

Det var bare en hurtig oprydning, så jeg kunne være her igen, der var planen for mit værelse, men den slags har det med at gribe om sig. Nu er her ryddet op. I kroge og hjørner. Sirligt…

Jeg har fået styr på både egen og familiens kalender. Alle min vagter er skrevet ind til udgangen af året. Ferieønsker er afleveret og jeg kan bare vente og se, om mine ønsker bliver opfyldt.

Jeg har for første gang ønsket ferie i forbindelse med jul og nytår. Jeg håber, at jeg får det. Næsten fjorten dages ferie ville være vidunderligt, er jeg sikker på. Jeg plejer at være på arbejde. Ikke at der er meget at lave, men tænk at kunne holde helt fri. Endnu er nyt tiltag, fordi vores liv med Alexander ikke længere bestemmer.

Jeg nyder, at der er ro og orden omkring mig. Jeg arbejder bedst, når rammerne er sådan, men jeg er og bliver et rodhoved, som gribes af øjeblikket og styrter afsted ud over stepperne uden tanke for, at der i forvejen var en del andre projekter i gang. Så må en oprydning til. Bagefter er jeg svært tilpas.

Jeg fik startet på mønstret på den rustrøde i går. Det ser ud, som jeg havde forestillet mig. Det går fremad, men i sindigt tempo, fordi jeg har så mange andre ting i gang lige nu. Det gør ingenting. Jeg har vist rigeligt med trøjer på hylderne ;-)

Om lidt griber jeg måske hæklenålen, men inden skal jeg lige ned forbi brombærrene…

Du vil sikkert også kunne lide