Rusket

Hold da op… det her er ikke sjovt, siger jeg så. Hele systemet er vrangvilligt og jeg prøver at spise, men må opgive eller spiser og så går det galt. Jeg hader det. Jeg gider ikke.

Så hør dog, hvad jeg siger! Jeg gider overhovedet ikke!

Og hvad med min kaffe… måske?

Relaterede skriv

26 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  30. oktober 2008 at 08:29

  Jeg har været virkelig dårlig. Hold da op… men jeg synes, optimist som jeg er, at jeg sporer lidt bedring i dag. Kryds lige fingre, ikke? ;-)

 • Svar
  Sylvia
  30. oktober 2008 at 08:29

  Nei, syk nå igjen, Liselotte! Det er virkelig urettferdig!
  Hva med en “gammel Dansk”? Den må da hjelpe, eller…….?
  God bedring!!

 • Svar
  Gitte J
  30. oktober 2008 at 08:26

  Du er virkelig medtaget denne gang – godbedring. God det ikke smitter gennem bloggen:-)

 • Svar
  Eva
  30. oktober 2008 at 07:42

  Forsøgte i går med kaffe. Det skulle jeg aldrig have gjort. Nu er det forfra igen…!! :-(

  Mit råd til dig Liselotte… Vent med kaffen så længe du overhovedet kan.

  Rigtig god bedring…!!

 • Svar
  Rosanna
  29. oktober 2008 at 23:13

  Husk: Det SKAL være COCA cola. Ryst flaske godt, og sørg for at det er ISkoldt. Det må ikke være nogen anden form for cola. KUN coca-cola. Hvorfor ANER jeg ikke, men det er rigtigt. Tag det fra en vidende og erfaren ;O)
  Og så rigtig rigtig god bedring til dig. Jeg håber du meget snart er på toppen igen.
  kh

 • Svar
  Anne
  29. oktober 2008 at 22:05

  Øv! Og rigtig god bedring!

 • Svar
  Dell
  29. oktober 2008 at 19:22

  Du tiltrækker da vist alle former for virus og andre skavanker.
  God bedring.

 • Svar
  Lisbeth Bula
  29. oktober 2008 at 18:18

  God bedring. Her i min lille krok av Norge er det visst også mange mager som ikke er helt i orden. Heldigvis har vi her i huset klart oss så langt.

 • Svar
  Line
  29. oktober 2008 at 17:59

  Jeg ønsker deg god bedring;)

 • Svar
  Sifka
  29. oktober 2008 at 17:57

  Hold straks op og god bedring.

 • Svar
  Lene
  29. oktober 2008 at 17:29

  håber at maven snart arter sig, reven æble og havregrød er altid god mavekost.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  29. oktober 2008 at 15:42

  Jeg indtager forsigtige mængder cola. Mad duer endnu ikke, men det tager jeg vist ikke det mindste skade af at undvære ;-)

 • Svar
  Dana
  29. oktober 2008 at 14:21

  Rå, revne æbler – eller som dengang min ældste havde e-coli O157: tørrede blåbær opblødt i vand og letdampet til noget der ligner frugtgrød. Godt til at stabilisere en irriteret mave. Du må sende Kenneth til den nærmeste helsekostbiks!

 • Svar
  Hannah Lønholdt Reber
  29. oktober 2008 at 13:50

  Du dejlige strikke og hæklepige. Øv at baktusserne skulle dale ned over dig. Jeg kan kun sige coca cola dræber alt og hjælper mod tynd mave. Og ellers imodium.

  Jenny prøv at skriv sjal og så kommer dette skønne Ella sjal i lilla. Jeg kan desværre ikke strikke efter engelske opskrifter men håber den også findes på dansk. Hvem har oversat den? det ville glæde mig også hvis jeg kunne finde en glad strikke dame der tog imod bestillinger. Jeg findes på mor_danmark@yahoo.dk

  Mange kærlige hilsener og god bedring Liselotte

 • Svar
  Eva
  29. oktober 2008 at 13:10

  Kaffe gør det i hvert fald ikke bedre. Tro mig… Har lige selv været der. Fik i et døgn kun skrællede æbler og vand, men har stadig ikke vovet pelsen mht. kaffe – men i morgen… Uh… jeg glæder mig allerede.

  God bedring din stakkel…

 • Svar
  Annepålandet
  29. oktober 2008 at 12:59

  Huff – magetrøbbel er forferdelig! Men heldigvis – når det er som verst, går det som regel bare fremover. Spis ingefær, det tar knekken på alt! God bedring fra det høye nord. Her (ved Oslo) har det snødd i dag – 10 cm!!!

 • Svar
  Pia Olesen
  29. oktober 2008 at 12:56

  Rigtig god bedring. Mariakiks, cola, citronvand, reven æble virkede, da jeg var barn på usamarbejdsvillig mave. Håber du snart er klar igen…..!

 • Svar
  Annette
  29. oktober 2008 at 12:36

  Rigtig god bedring – det er bare ikke rart at være syg…

 • Svar
  Karin
  29. oktober 2008 at 11:58

  Eller prøv ristet toastbrød. Den billige. Tørre. Kedelige. Det tager maven somregel også imod i små mængder.

  Øv for dig. God bedring!!

 • Svar
  karen-Vibeke
  29. oktober 2008 at 11:25

  Rigtig god bedring!
  Prøv at spise Mariekiks… små bidder….ganske langsomt.
  Det virker!
  Ved ikke hvorfor, men det er jo også lige meget.

 • Svar
  Fríða
  29. oktober 2008 at 10:34

  hej Liselotte!
  nu er det omtalte indköbt og så mangler jeg din addresse. jeg er på arbejde nu og har ikke din mailaddresse her, men send den til min mail så kan jeg komme ind og kigge på den og gå til posthuset på vejen hjem.
  god bedring!
  kh.fra Island
  Frida

 • Svar
  Ella
  29. oktober 2008 at 10:30

  Arghhhhh, det er træls – gode bedrings ønsker er afsendt :-)

 • Svar
  Bodil L.
  29. oktober 2008 at 10:11

  God bedring, Liselotte :-) Jeg var på den i går, men er åbentbart sluppet nådigt :-)

 • Svar
  Trine
  29. oktober 2008 at 10:10

  Rigtig god bedring, Liselotte!

 • Svar
  Jenny
  29. oktober 2008 at 10:04

  Puha, føj! Det lyder ikke rart.. Har selv lige haft den største forkølelse nogensinde, men hellere det, end mavebøvl – til enhver tid.
  Håber du får det bedre snart, sender gode tanker..

  Og så i øvrigt.. For nogle måneder siden, muligvis tilbage i foråret, strikkede du et sjal, vidst både til dig selv, din mor og Ella. Det var så fantastisk flot! Jeg er selv en klovn med strikkepinde mellem hænderne, men jeg ville elske at kunne give min kære mor, som netop er kommet på Hospice, et sjal der lignede. Har du evt. en opskrift, så jeg måske kan finde en der vil strikke det for mig? :-)

  God bedring! :-)
  Kærlig hilsen
  Jenny

 • Svar
  Tina - omme i London
  29. oktober 2008 at 09:59

  Oev – det gad jeg heller ikke. Jeg sender en helende boelge ned ad Themsen lige nu – den naar dig snart. :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)