6

Lurpas

Mariedans

Marie danser i det underligste vejr. Lummert, er vist betegnelsen.

Jeg sover. Lurpasser den på to Panodiler og vågner med en arm, som gør mindre ondt. Det skal nok blive weekend.

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Mette
  22. august 2009 at 09:32

  Ellers kan jeg godt minde dig om det tålmodigheden… Jeg har stadig den tvivlsomme fornøjelse af min albue, d.v.s. mere end to måneder. Da smerterne var værst anbefalede min læge et mix af ipren og panodil. Tro mig, der er håbe forude, Liselotte. Min albue er snart klar igen, tror jeg. God weekend.

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  21. august 2009 at 23:24

  Healingspust til armen og karmapust til weekenden

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. august 2009 at 20:34

  Tak skal du have, Berit – og cigaretterne holder jeg mig fortsat fra – og god helg til dig også :-)

  Tante T, weekenden skal skam blive dejlig, skal den og en god én til dig også :-)

  Gitte J, det er rigtigt frustrerende med den arm/albue, men mandag må jeg vist lige have fat i lægen igen. Om ikke andet, så for at hun kan minde mig om, at tålmodighed er en vigtig ingrediens lige her :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte J
  21. august 2009 at 20:13

  God bedring og god weekend – det lyder ikke lovende med den arm, det er da træls at det fortsætter med at gøre ondt.

 • Avatar
  Reply
  Tante T
  21. august 2009 at 19:22

  That´s the spirit…
  Og en rigtig god weekend til dig og dine ;-)

 • Avatar
  Reply
  Berit
  21. august 2009 at 18:50

  Håper den blir bedre så helgen blir god :-). Også riktig god fortsettelse med røykestoppen!! God helg!!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)