Overfaldet af sommeren

I går var fantastisk. Fysikken var en smule overvældet over al den varme, men jeg klager altså ikke, for jeg elsker, når vejret tillader åbne døre og udeliv til sent ud på aftenen. Det var sådan en dag i går. Og aften. Åbentstående døre, en lykkelig hund, der defilerede ind og ud i skiftende tempi og en grill, der kom på overarbejde.

I går var også dagen, hvor Sidsel kom forbi og gjorde mig så glad. Hendes selskab var dejligt og efterfølgende kan jeg nyde bonderoserne, hun havde med. Jeg elsker bonderoser.

I dag venter endnu en sommerdag. Jeg er klar til at dykke ned i den. Jeg håber, at du er det samme. Må din blive tilpas :-)

Relaterede skriv

9 kommentarer

 • Svar
  Lotte
  22. maj 2012 at 18:25

  Åhhh jo da, mindstemand løber rundt i havevanderen ude på græsset. Den kølige hvidvin ligger godt i munden, og netop nu sender grillen sin fortryllende duft ud i nanolaget – det bliver ikke bedre
   

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  22. maj 2012 at 16:55

  Mon ikke vi er mange, som elsker dette vejr? Jeg gør i hvert fald. Nok sveder jeg uklædeligt, men det skal ikke forhindre mig i at elske den sommer, som lige er på visit .-)

 • Svar
  Sidsel
  22. maj 2012 at 13:53

  Nemlig bare en hel perfekt dag. Vinterstøvlerne er pakket væk sammen med vinterjakken. En dejlig varm glæde i maven hjem med taget nede og garn i tasken;-)
  Tak fordi du er dig;-)  

 • Svar
  Rikkeprikke
  22. maj 2012 at 12:37

  Ja, det var da det rene bagholdsangreb. Dejligt :)

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  22. maj 2012 at 10:44

  Du har ret. Det var som at blive overfaldet?
  På en helt fantastisk måde.
  Lad det bare fortsætte, humøret stiger og alt ser lysere ud… 

 • Svar
  Britta A
  22. maj 2012 at 10:26

  Ja, dejligt og det giver da ekstra overskud, når der er sol og varme ! 

 • Svar
  Ellen
  22. maj 2012 at 09:20

  ja det er herligt med lidt varme og bare ben:-) og når der så lander en smuk buket bonderoser hos en så kan man vist ikke ønske sig det bedre – har tænkt på at skrive de her sommerdage i kalenderen- bare for om et halvt år at kunne sige- ja der var altså sommer  i DK :-) Hav en dejlig dag!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)