Loading...
X

Skuffet & ledig

Skuffet er, når man står op lørdag morgen og har glemt, at kaffemaskinen døde aftenen før …

Jeg må ty til te. Det går an, men det er ikke det samme. Jeg drikker ikke meget kaffe, men lørdag formiddag er gerne bedst med en kop kaffe. I dag bliver det urtete med pebermynte. Bare fordi. Og strikketøj og radio lidt endnu, mens vi langsomt beslutter os for, hvad vi vil fylde lørdagen med.

Arbejdsopgaverne har vi lige udskudt. Om en uges tid, vil de være meget nemmere at løse, så hvorfor starte nu, når man er en af dem, der helst springer over, hvor gærdet er lavest.

Lørdag er altså ledig. Det er jeg også. Og min kæreste. Så kan man aldrig vide …

23 kommentarer til “Skuffet & ledig
 1. Catarina

  Det lyder som en dejlig lang og hyggelig lørdag, mon ikke I også skal kikke på en ny kaffemaskine så du ikke også i morgen skal undvære kaffen.
  Her skal lørdagen bruges på lidt hyggearbejde og afslapningen. Lige dele tror jeg :-)

  God lørdag til jer :-) 

   
  Svar
 2. Lis

  Ønsker jer en skøn lørdag i kærlighedens tegn. 
  Med shopping eller hvad det ellers ender med.

  Jeg ved hvad min lørdag bliver brugt på :D Juleforberedelser og julefrokost.
  Ren hygge alle steder.

  Kh. Lis 

   
  Svar
 3. Lone Veggerby

  Det er måske meget godt at resten af familien sover til laaaangt op af dagen, så kroppen kan nå at kome sig lidt over morgenens manglende koffein skud:-)

   
  Svar
 4. Charlotte

  Lørdag er det bedste, også med te, selv om der nu er kaffe i min kop lige nu.  Senere, når manden kommer hjem med frisk printertoner, skal ungen og jeg lege krea med saks og lim. 

  Nyd jeres ledige lørdag!  

   
  Svar
 5. Gitte

  Skønt med en hel dag til – ja hvad som helst. Håber at I fået genoplivet eller erstattet kaffemaskinen, så der er mulighedhed for at nyde dagens små stunder, sådan som du foretrækker det. Tænker at dagen i dag bliver skøn, min er allerede godt i gang med at komme på listen over super gode dage.

   
  Svar
 6. Anne

  Uha, der er intet som at stå op, og glæde sig til en kop kaffe og blive frarøvet muligheden – jeg laver det så pr. elkedel og tragt (mormorstilen holder endnu), men har jeg glemt, at posen er tom, kan jeg også blive slemt skuffet. Og the rækker ikke langt i min bog, så der er ulykken ekstra stor. Godt du havde et tilfredsstillende alternativ (;

  – Anne 

   
  Svar
 7. Kirsten

  I kunne jo også gå over til stempelkande… De er mere driftsikre ;-))
  Vores kaffemaskine stod af i sommer og da fandt vi vore stempelkander (i flere størrelser) frem. De har været i brug lige siden og vi har droppet kaffemaskinen helt (foreløbig).

   
  Svar
 8. Helle D

  Jeg anbefaler gerne en hyggetur til Silkeborg – frokost på Ewald, en gåtur på havnen i smukt vejr og et kig forbi Anne til et skønt, lille, intimt julemarked!

   
  Svar
 9. Louise

  Jeg har været heldig, fik en skøn kop kaffe, og ja min lørdag er besat af læsning. Har selv valgt det, men nogen gange kunne det være skønt at slippe….

   
  Svar
 10. Nana, Droemmehaven

  Hej Liselotte.
  Jeg kom lige forbi din blog som jeg synes godt om. En masse indhold jeg kan forholde mig til og en form som er meget smuk og professionel (men du er jo også grafiker …) Jeg sætter dig straks på min bloglliste (på min meget nye og ikke så professionelle blog), så jeg kan følge dig. 
  God weekend!
  Hilsner fra Nana

   
  Svar
 11. Helle Mortensen

  Nu har jeg altid ment, at man skal være mere end almindeligt dum, for at springe over, der hvor gærdet er højst… god læsning!
   

   
  Svar
 12. Pernille

  Døde kaffemaskiner er ikke nogen god ting. Jeg drikker ikke kaffe, så jeg kan vel egentlig være ligeglad, men jeg har en kæreste der gør. Jeg ved hvordan han ville reagere, hvis maskinen ikke duede… måske er det derfor han har flere forskellige bryggeaggregater :)
  Til gengæld døde kaffekværnen på et tidspunkt. Det var tæt på krise. Heldigvis har jeg arvet min farmors gamle håndsvingende kaffemølle. Den virker fint endnu. Kunne jeg hilse og sige.
  Håber I finder nye kaffemuligheder og god lørdag :)

   
  Svar
 13. Sole

  Av for den, det er ikke godt, når man nu lige har sat næsen op efter en kop god morgenkaffe – kan jeg godt se, selvom jeg er inkarneret thedrikker ;-))) Pebermynte er min yndlingsthe lige for øjeblikket. Det varmer så skønt, når det er koldt.

   
  Svar
 14. Liselotte

  Vi har klaret dagen uden kaffe. Vi har fire stempelkander, men er anderledes vant, så vi gad ikke. Ny kaffemaskine er på vej og mens vi venter, drikker vi te i mange varianter. Jeg elsker også te, så det er intet offer :-)

   
  Svar
 15. Koselig koselig

  Te om morgenen? ikke kaffe?? jeg tror jeg hadde blitt så desperat at jeg hadde kjørt til nærmeste bensinstasjon med tv-kannen og betalt for å få den fylt opp! 

  Nesten litt marerittaktig dette her jo… :o

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)