Skuffet & ledig

24. november 2012

Skuffet er, når man står op lørdag morgen og har glemt, at kaffemaskinen døde aftenen før …

Jeg må ty til te. Det går an, men det er ikke det samme. Jeg drikker ikke meget kaffe, men lørdag formiddag er gerne bedst med en kop kaffe. I dag bliver det urtete med pebermynte. Bare fordi. Og strikketøj og radio lidt endnu, mens vi langsomt beslutter os for, hvad vi vil fylde lørdagen med.

Arbejdsopgaverne har vi lige udskudt. Om en uges tid, vil de være meget nemmere at løse, så hvorfor starte nu, når man er en af dem, der helst springer over, hvor gærdet er lavest.

Lørdag er altså ledig. Det er jeg også. Og min kæreste. Så kan man aldrig vide …

Mere at fordybe dig i

23 kommentarer

 • Svar Dorthe 26. november 2012 at 09:04

  UHA, hvad siger manden din mon til, at kæresten din er ledig… :) :)
   

  • Svar Liselotte 27. november 2012 at 18:56

   Han var nu ret glad… manden min ;-)

 • Svar Koselig koselig 25. november 2012 at 01:05

  Te om morgenen? ikke kaffe?? jeg tror jeg hadde blitt så desperat at jeg hadde kjørt til nærmeste bensinstasjon med tv-kannen og betalt for å få den fylt opp! 

  Nesten litt marerittaktig dette her jo… :o

 • Svar Lone 24. november 2012 at 23:08

  Hej Liselotte.   Hvilken maskine Har I købt?

  • Svar Liselotte 25. november 2012 at 12:40

   Vi har købt en Siemens Espressomaskine :-)

 • Svar Liselotte 24. november 2012 at 19:05

  Vi har klaret dagen uden kaffe. Vi har fire stempelkander, men er anderledes vant, så vi gad ikke. Ny kaffemaskine er på vej og mens vi venter, drikker vi te i mange varianter. Jeg elsker også te, så det er intet offer :-)

 • Svar Sole 24. november 2012 at 16:27

  Av for den, det er ikke godt, når man nu lige har sat næsen op efter en kop god morgenkaffe – kan jeg godt se, selvom jeg er inkarneret thedrikker ;-))) Pebermynte er min yndlingsthe lige for øjeblikket. Det varmer så skønt, når det er koldt.

 • Svar Pernille 24. november 2012 at 15:50

  Døde kaffemaskiner er ikke nogen god ting. Jeg drikker ikke kaffe, så jeg kan vel egentlig være ligeglad, men jeg har en kæreste der gør. Jeg ved hvordan han ville reagere, hvis maskinen ikke duede… måske er det derfor han har flere forskellige bryggeaggregater :)
  Til gengæld døde kaffekværnen på et tidspunkt. Det var tæt på krise. Heldigvis har jeg arvet min farmors gamle håndsvingende kaffemølle. Den virker fint endnu. Kunne jeg hilse og sige.
  Håber I finder nye kaffemuligheder og god lørdag :)

 • Svar Helle Mortensen 24. november 2012 at 14:30

  Nu har jeg altid ment, at man skal være mere end almindeligt dum, for at springe over, der hvor gærdet er højst… god læsning!
   

 • Svar Susanne 24. november 2012 at 13:23

  Skønt med sådan en dase lørdag. Jeg håber du får en rigtig god weekend, også uden kaffe, men med din kæreste.

 • Svar Nana, Droemmehaven 24. november 2012 at 13:16

  Hej Liselotte.
  Jeg kom lige forbi din blog som jeg synes godt om. En masse indhold jeg kan forholde mig til og en form som er meget smuk og professionel (men du er jo også grafiker …) Jeg sætter dig straks på min bloglliste (på min meget nye og ikke så professionelle blog), så jeg kan følge dig. 
  God weekend!
  Hilsner fra Nana

 • Svar Louise 24. november 2012 at 12:44

  Jeg har været heldig, fik en skøn kop kaffe, og ja min lørdag er besat af læsning. Har selv valgt det, men nogen gange kunne det være skønt at slippe….

 • Svar Helle D 24. november 2012 at 12:11

  Jeg anbefaler gerne en hyggetur til Silkeborg – frokost på Ewald, en gåtur på havnen i smukt vejr og et kig forbi Anne til et skønt, lille, intimt julemarked!

 • Svar Kirsten 24. november 2012 at 12:10

  I kunne jo også gå over til stempelkande… De er mere driftsikre ;-))
  Vores kaffemaskine stod af i sommer og da fandt vi vore stempelkander (i flere størrelser) frem. De har været i brug lige siden og vi har droppet kaffemaskinen helt (foreløbig).

 • Svar Anne 24. november 2012 at 11:50

  Uha, der er intet som at stå op, og glæde sig til en kop kaffe og blive frarøvet muligheden – jeg laver det så pr. elkedel og tragt (mormorstilen holder endnu), men har jeg glemt, at posen er tom, kan jeg også blive slemt skuffet. Og the rækker ikke langt i min bog, så der er ulykken ekstra stor. Godt du havde et tilfredsstillende alternativ (;

  – Anne 

 • Svar Solveig 24. november 2012 at 11:40

  Kos dokke og nyt dagen og kvarandre! 

  Solklem 

 • Svar Gitte 24. november 2012 at 11:39

  Skønt med en hel dag til – ja hvad som helst. Håber at I fået genoplivet eller erstattet kaffemaskinen, så der er mulighedhed for at nyde dagens små stunder, sådan som du foretrækker det. Tænker at dagen i dag bliver skøn, min er allerede godt i gang med at komme på listen over super gode dage.

 • Svar capac 24. november 2012 at 11:19

  Urtete med pebermynte i stedet for kaffe. Det går altså ikke, Liselotte. Det er helligbrøde på en dejlig lørdag! Stop med det. Nu! :)

 • Svar Charlotte 24. november 2012 at 11:05

  Lørdag er det bedste, også med te, selv om der nu er kaffe i min kop lige nu.  Senere, når manden kommer hjem med frisk printertoner, skal ungen og jeg lege krea med saks og lim. 

  Nyd jeres ledige lørdag!  

 • Svar Lone Veggerby 24. november 2012 at 10:58

  Det er måske meget godt at resten af familien sover til laaaangt op af dagen, så kroppen kan nå at kome sig lidt over morgenens manglende koffein skud:-)

 • Svar Lis 24. november 2012 at 10:52

  Ønsker jer en skøn lørdag i kærlighedens tegn. 
  Med shopping eller hvad det ellers ender med.

  Jeg ved hvad min lørdag bliver brugt på :D Juleforberedelser og julefrokost.
  Ren hygge alle steder.

  Kh. Lis 

 • Svar Lene 24. november 2012 at 10:52

  Håber I får fyldt masser af dejlige ting i lørdagen. Her læses der, og bagefter bliver det til et besøg hos min far. God lørdag til jer :-)

 • Svar Catarina 24. november 2012 at 10:36

  Det lyder som en dejlig lang og hyggelig lørdag, mon ikke I også skal kikke på en ny kaffemaskine så du ikke også i morgen skal undvære kaffen.
  Her skal lørdagen bruges på lidt hyggearbejde og afslapningen. Lige dele tror jeg :-)

  God lørdag til jer :-) 

 • Tak for at du gør det endnu sjovere at læse med herinde :-)