14

Den grå eminence eller hvordan jeg vist aldrig ender som sådan én, fordi jeg larmer for meget

Jeg strikker på endnu en Peasy. Denne gang i grå, hvilket vist ikke kan overraske nogen af jer, som læser med herinde. Jeg er grå. Sådan er det bare.

For ikke at gentage mig selv, har jeg valgt at lave om på ærmerne. Jeg er ikke helt tilfreds med de ærmer, der er lavet til den oprindeligt. De er korte – slutter lige efter albuen – og brede, så de får en snert “puf”, hvilket kan være fint og sødt, men jeg er nu mest til forholdsvis smalle ærmer. Jeg kan lide dem korte. De må gerne stumpe. Faktisk er jeg til enten eller. De skal stumpe eller næsten være for lange. Så er jeg glad.

Peasy

Jeg tager ind på hver 8. pind. Jeg strikker bare, til passende længde, hvilket i dette tilfælde er sådan et lille stumpeærme, som lader mine armbånd titte frem nedenfor.

Jeg strikker i to tråde af en fin, tynd Blackhill Højlandsuld med kashmir i. Den er ikke listet i butikken, men kommer sikkert til salg, når Kenneth holder åbent hus 10.-12. maj. Den er helt igennem fantastisk, men spundet, så den kræver en vask for at blive jævn. Det bliver noget så lækkert.

tirsdag 012

Jeg mangler kun et ærme. Hvad venter jeg på?

You Might Also Like

14 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. maj 2013 at 19:11

  Prøv at søge på Peasy Cardigan med Google. Så er jeg sikker på, at I finder vej til opskriften, som er engelsk :-)

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  2. maj 2013 at 14:26

  Kan man købe garn  + opskrift hos garnudsalg ?

 • Avatar
  Reply
  Jytte
  23. april 2013 at 19:30

  Hvor er den bare flot :) grå er også lige mig. Jeg har en masse grå garn liggende, kan man købe mønsteret uden garn og hvor kan det købes?
  strikkehilsen fra Jytte
   

 • Avatar
  Reply
  strikogsting
  23. april 2013 at 18:34

  Hvor ser den lækker ud i grå …….forstår så udemærket, at du er til den grå farve. 
  Kirsten

 • Avatar
  Reply
  Majbritt Dam
  23. april 2013 at 18:02

  Jeg er noget så imponeret over dit strikketempo :-)) Peasy 1 var utrolig smuk og det er jeg sikker på nr 2 også bliver. Den måde at hækle og klippe op på må jeg prøve, sygens det ser pænere ud end når jeg syer og klipper op.
   

 • Avatar
  Reply
  Violykke
  23. april 2013 at 17:37

  Den bliver smuk

 • Avatar
  Reply
  Helle
  23. april 2013 at 17:24

  Ja, jeg forstår det heller ikke helt, men hurtig er du. Jeg kan rigtig godt lide den cardigan, især med lidt smallere ærmer. Måske skulle man også kaste sig ud i en Peasy. Dog vil jeg ikke klippe den op, men strikke frem og tilbage. 

 • Avatar
  Reply
  henriette hald
  23. april 2013 at 17:23

  Den bliver altså også lækker lækker :) 

 • Avatar
  Reply
  Hækla
  23. april 2013 at 16:00

  Sagt på fynsk…jæ kat fat, hvodan du ka strik såååå sindsygt hurtigt!!!
   

 • Avatar
  Reply
  Lene
  23. april 2013 at 15:26

  Ja jeg fatter heller ikke hvordan du kan strikke så hurtigt, hold da op. Men at den bliver smuk er jeg slet ikke i tvivl om :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  23. april 2013 at 14:51

  Ja, du kom først med Peasy – både nr 1 og 2 . Men efter du skrev om at strikke den rundt har den spøgt – måske kommer jeg igang iden længe :) – bomuld/uld i farven appelsinskræl .
  De er smukke begge to – en til gråvejr og en til solskin :)

 • Avatar
  Reply
  Berit
  23. april 2013 at 13:43

  Wauw..når lige at tænke, den kunne jeg godt tænke mig at strikke, og WUPTi så er du næsten færdig med nr 2. ;-) Jeg har det på samme måde, som Dortheivalo..hvordan kan du strikke så hurtigt?? Men mega flotte farver du vælger ;-)
  Ha’ en fortsat god dag, og god bedring med halsen også ;-)
   

 • Avatar
  Reply
  Dortheivalo
  23. april 2013 at 13:27

  Det er mig en gåde, hvordan du kan strikke så hurtigt :-) Tak for vedvarende inspiration

 • Avatar
  Reply
  Sommertid
  23. april 2013 at 13:12

  Den forrige Peasy ble flott, så da blir den her sikkert det også. Og grå, det er også min yndlingsfarge. Den går til alt :)
  Ha en fin eftermiddag sammen med ermestrikkingen din :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)