6

Regnvejrs-onsdag

Regn

Så er efteråret for alvor landet i Aalborg, hvor alt er gråt og vådt. Der er varsel om kraftig regn i løbet af det næste døgn og mørket har sænket sig over byen, hvor jeg er bevilget en fridag. Jeg nyder den med en langsom morgen fulgt af en formiddag i nattøj og med varm kaffe on the side. Jeg nyder en rigtig regnvejrs-onsdag.

Egentlig ville jeg have brugt denne fridag til en tur ind i centrum. Jeg ville have oset, shoppet lidt og spist en god frokost. Jeg ville have været omkring en af byens smukke parker og jeg ville have nydt, at jeg havde tiden til det. Vejret er ikke med mig, så det, der tidligere fristede, frister ikke så meget længere. Nu frister en inde-dag med varm te, stearinlys og strik i stedet.

Lige nu strikker jeg små prøver på garn, vi overvejer til sortimentet. Det ser lovende ud og det er de gode, sjove og højaktuelle kraftige kvaliteter, vi tester. Jeg strikker også en skøn cardigan til Annemette. Jeg strikker den i alpaka. Den bliver blød som smør og jeg er sikker på, at hun vil knuselske den, når hun får den mellem hænderne. Jeg har lige fået samlet bul og ærmer, så nu starter sidste etape. Jeg glæder mig sådan til at forære hende den :-)

Nogen gange må man bare se sig slået af vejret. Måske er det i dag og så går det nu nok alligevel.

God regnvejrs-onsdag derude ♥

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Marija
  15. oktober 2014 at 18:51

  Jeg haaber, I overvejer noget garn i farve safrangul til jeres sortiment. Jeg har ploedselig saa en laengsel paa safrangul – som aldrig foer! Det skal vel noget at goere med det her regnvejr…

 • Avatar
  Reply
  Mie
  15. oktober 2014 at 16:38

  Vejret er efterårs-ferie perfekt – masser af tid til krea-sysler og intet behov for dårlige undskyldninger – man kan ligesom ikke andet :-) Efterårsknus til dig

 • Avatar
  Reply
  eva_o
  15. oktober 2014 at 16:21

  Te, strik og levende lys på en regnvejrs onsdag, er slet ikke den værste måde, at bruge en fridag på…

  Jeg har brugt noget af min regnvejrsdag på at lave kvæde marmelade og gelé – stærkt indspireret at dig. Har aldrig prøvet at lave noget af kvæder før – men det bliver absolut ikke sidste gang jeg gør det. Uhm… Det smager… Tak for inspirationen! :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. oktober 2014 at 16:44

   Det er skønne sager, du har lavet, Eva. Jeg elsker begge dele og jeg skal også i gang snart :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Holtegård
  15. oktober 2014 at 12:53

  Måske var der bare meningen at denne onsdag ville bruge til strik og stearinlys, men sjælen får tid til at vokse…
  Ålborg bliver nok liggende lidt endnu!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. oktober 2014 at 16:43

   Aalborg holder vand et stykke tid endnu, Anne, så sofa og strik er det blevet til :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)