10

F R E D A G S L I S T E N

Fredag er her. Jeg er i gang med at rive håret af mig selv i fortvivlelse over, hvor utroligt mange ting, man når at installere på utrolig kort tid. Jeg har ikke arbejdet på denne computer i mere end et halvt år, men hvor er der dog usandsynligt mange ting, jeg skal i gang med at re-installere her dagen efter nedbruddet.

Alligevel skal der være tid til F R E D A G S L I S T E N. Selvfølgelig skal der det. Det bliver der også, for …

Jeg har heldigvis været klog nok til at lave kopier af de fleste af mine skatte. Et eksempel kunne være alle mine fonte. Jeg køber mange. Jeg har installeret så mange, at jeg selv ville blive hjulbenet, hvis jeg skulle bære dem alle. Eller ville jeg? Nå, lad os ikke dvæle ved det. I hvert fald er jeg glad for, at jeg faktisk er temmelig flittig til at tage back-up, for det kommer mig bestemt til gode nu. En varm anbefaling herfra til den kunst.

Måske er det bare sådan, at når man lander efter nogle dage ude, så lander man ikke blidt, men hårdt med en bump? Det er i hvert fald sådan, jeg lander, når jeg har været væk. Midt i hverdagen og med tusinde ting, der kræver min opmærksomhed, selvom jeg selv syntes, at jeg forlod hverdagen med overskud og styr på returneringen. Der er altid noget, der vil spænde ben og tacklinger er jeg vist alt for lidt opmærksom på. Jeg øver mig konstant i at komme i forkøbet og en skønne dag lykkes det vel.

Alligevel skal der være tid til F R E D A G S L I S T E N. Selvfølgelig skal der det. Det bliver der også, for ...

Weekenden venter lige om hjørnet. Det passer mig strålende. Jeg vil indlede den med selvforkælelse. Det er jeg ikke sikker på, at mange andre ville kalde mit valg, men det er jo netop det. Det er mit valg. Det er første punkt i dagens liste :-)

 1. Øland er der lørdag eftermiddag et lille fordrag om Strikningens kulturhistorie. Jeg sidder der. Selvfølgelig gør jeg det.
 2. Jeg fascineres af de eventyrlige fotos af Olga Barantseva. Et af mine fast tilbagevendende mareridt – og nej, dem har jeg ikke mange af, men et par stykker – inkluderer en brun bjørn, så måske min fascination er iblandet en smule angst.
 3. Jeg kunne sagtens forelske mig i The Lee Clutch eller stort set alle de andre veninder til den, hvis ikke det var fordi, jeg har så rigeligt med tasker. SÅ RIGELIGT, blev der sagt.
 4. Jeg er vild med denne smukke halskæde af Lina Christensen. Virkelig vild med. Jeg er til statement-smykker. Èt smykke ad gangen. Jeg er også til masser af smykker og glimmer og spas, men enkle, larmende smykker er bare lige mig. Den er kommet på ønskesedlen.
 5. Det er fascinerende hvordan alderen forandrer og alligevel ikke forandrer.
 6. Dette smukke tæppe ville klæde alle hjørner af mit hjem. Jeg er virkelig forelsket i farverne, men jeg gemmer min trang til tæpper, til vi er klar med renoveringen og derfor har bedre overblik over, hvor og hvad, men så skal jeg altså igen have kigget på disse smukke, farverige tæpper.
 7. Jeg danser lidt til det her nummer, når jeg cruiser i min elskede Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 24V. Jeg er ikke ked af at indrømme, at jeg elsker mine alene-ture i den bil. Jeg elsker den. Jo, det gør jeg. Jeg elsker de 260 heste og jeg elsker, at den gør præcis det, jeg beder den om. Den gør mig glad. Helt vildt glad.
 8. Det er godt at have et sted, der gør glad, for vi nyder de sidste dage med hjemmeboende barn. Om ganske få dage flytter Oline ind i egen lejlighed i midtbyen. Hun er simpelthen så heldig med lejlighed, beliggenhed og søde venner, der vil hjælpe hende med at flytte. Mig? Jamen, jeg skal bare stå ved kantstenen og GRÆDE. Jeg er jo moren ;-)

Kan du have en god weekend. Det bliver min :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  20. maj 2017 at 19:00

  Jeg har ALT liggende på Dropbox også de programmer, fonte osv. som jeg bruger. De synkroniseres dog ikke til computeren for det vil bare æde alt min plads, men når jeg skal re-installere, er den mappe den første og eneste der bliver synkroniseret og når alt derfra så er installeret, så af-synker jeg den igen og giver plads til ALT det andet.
  Det bliver et lidt andet liv du og Kenneth får når Oline flytter også selvom det er i samme by hun bor. Men det er jo sådan det går og de sidste år de unge bor hjemme, er det jo alligevel ikke meget man ser til dem. ;-)

 • Avatar
  Reply
  Donald
  29. april 2017 at 12:26

  Selv med mine sølle 106 heste er det en (vid)underlig fornemmelse, når man sætter skub på op ad bakke eller lignende. Men jeg tror nu at cykelture giver mere langsigtet konservering af “bevægeapparatet” (er det ikke det anatomerne kalder arme og ben?) :)

  Jeg hørte lige her til morgen at hvis man laver en liste over 2-3 mest positive ting for den dag, hver aften, så får man det bedre i løbet af 3 måneder. Eller sagde hun “højere lykke-score”, hende, sociologen Emilia van Hauen – det var nok noget i den retning.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. april 2017 at 09:45

   Jeg er sikker på, at du har ret omkring cykelturene, Donald, men de giver ikke samme følelse i maven ;-)

   • Avatar
    Reply
    Donald
    1. maj 2017 at 20:49

    Sandt nok, cykel-motion giver ikke det samme swush, når man bliver skubbet fremad af en flok heste :) til gengæld kan man risikere at få ømme ben :/

 • Avatar
  Reply
  Iben A.
  29. april 2017 at 12:22

  Hej Liselotte
  Hvor er de helt fantastiske, de fotos af Olga Barantseva!!! Eventyrlige, smukke og ja nærmest mytiske. Elsker dem! Tak for linket!
  Mange hilsner
  Iben

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. april 2017 at 09:44

   Selv tak, Iben – de er skønne :-)

 • Avatar
  Reply
  Ingrid
  28. april 2017 at 22:17

  Reinflytting minutt for minutt – fra vinterbeite på vidda til sommerbeite ved kysten – direkte fra Finnmarksvidda (Norge). Anbefales for deg som har ymtet om kjærlighet til det arktiske
  https://www.nrk.no/rein/

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. april 2017 at 08:03

   Hvor fin en sending :-) Tak for linket, Ingrid :-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  28. april 2017 at 18:17

  Held og lykke til både Oline og til moren (og faren) med jeres nye dejlige liv.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   28. april 2017 at 20:22

   Tak Karin. Jeg er sikker på, at det bliver starten på noget nyt og helt fantastisk :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)