10

F R E D A G S L I S T E N

Fredag er her. Jeg er i gang med at rive håret af mig selv i fortvivlelse over, hvor utroligt mange ting, man når at installere på utrolig kort tid. Jeg har ikke arbejdet på denne computer i mere end et halvt år, men hvor er der dog usandsynligt mange ting, jeg skal i gang med at re-installere her dagen efter nedbruddet.

Alligevel skal der være tid til F R E D A G S L I S T E N. Selvfølgelig skal der det. Det bliver der også, for …

Jeg har heldigvis været klog nok til at lave kopier af de fleste af mine skatte. Et eksempel kunne være alle mine fonte. Jeg køber mange. Jeg har installeret så mange, at jeg selv ville blive hjulbenet, hvis jeg skulle bære dem alle. Eller ville jeg? Nå, lad os ikke dvæle ved det. I hvert fald er jeg glad for, at jeg faktisk er temmelig flittig til at tage back-up, for det kommer mig bestemt til gode nu. En varm anbefaling herfra til den kunst.

Måske er det bare sådan, at når man lander efter nogle dage ude, så lander man ikke blidt, men hårdt med en bump? Det er i hvert fald sådan, jeg lander, når jeg har været væk. Midt i hverdagen og med tusinde ting, der kræver min opmærksomhed, selvom jeg selv syntes, at jeg forlod hverdagen med overskud og styr på returneringen. Der er altid noget, der vil spænde ben og tacklinger er jeg vist alt for lidt opmærksom på. Jeg øver mig konstant i at komme i forkøbet og en skønne dag lykkes det vel.

Alligevel skal der være tid til F R E D A G S L I S T E N. Selvfølgelig skal der det. Det bliver der også, for ...

Weekenden venter lige om hjørnet. Det passer mig strålende. Jeg vil indlede den med selvforkælelse. Det er jeg ikke sikker på, at mange andre ville kalde mit valg, men det er jo netop det. Det er mit valg. Det er første punkt i dagens liste :-)

  1. Øland er der lørdag eftermiddag et lille fordrag om Strikningens kulturhistorie. Jeg sidder der. Selvfølgelig gør jeg det.
  2. Jeg fascineres af de eventyrlige fotos af Olga Barantseva. Et af mine fast tilbagevendende mareridt – og nej, dem har jeg ikke mange af, men et par stykker – inkluderer en brun bjørn, så måske min fascination er iblandet en smule angst.
  3. Jeg kunne sagtens forelske mig i The Lee Clutch eller stort set alle de andre veninder til den, hvis ikke det var fordi, jeg har så rigeligt med tasker. SÅ RIGELIGT, blev der sagt.
  4. Jeg er vild med denne smukke halskæde af Lina Christensen. Virkelig vild med. Jeg er til statement-smykker. Èt smykke ad gangen. Jeg er også til masser af smykker og glimmer og spas, men enkle, larmende smykker er bare lige mig. Den er kommet på ønskesedlen.
  5. Det er fascinerende hvordan alderen forandrer og alligevel ikke forandrer.
  6. Dette smukke tæppe ville klæde alle hjørner af mit hjem. Jeg er virkelig forelsket i farverne, men jeg gemmer min trang til tæpper, til vi er klar med renoveringen og derfor har bedre overblik over, hvor og hvad, men så skal jeg altså igen have kigget på disse smukke, farverige tæpper.
  7. Jeg danser lidt til det her nummer, når jeg cruiser i min elskede Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 24V. Jeg er ikke ked af at indrømme, at jeg elsker mine alene-ture i den bil. Jeg elsker den. Jo, det gør jeg. Jeg elsker de 260 heste og jeg elsker, at den gør præcis det, jeg beder den om. Den gør mig glad. Helt vildt glad.
  8. Det er godt at have et sted, der gør glad, for vi nyder de sidste dage med hjemmeboende barn. Om ganske få dage flytter Oline ind i egen lejlighed i midtbyen. Hun er simpelthen så heldig med lejlighed, beliggenhed og søde venner, der vil hjælpe hende med at flytte. Mig? Jamen, jeg skal bare stå ved kantstenen og GRÆDE. Jeg er jo moren ;-)

Kan du have en god weekend. Det bliver min :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide