17

I dag har været en rædselsfuld dag

I dag har været en rædselsfuld dag fuld af forhindringer. Sådan en dag, som bare slet ikke ville, som jeg vil. Den startede med, at jeg – fordi den drillede – ville genstarte computeren her på arbejde. Ja, jeg sidder her endnu. Forklaring følger.

Computeren NÆGTEDE efterfølgende at starte. Den kunne simpelthen ikke få fat i styresystemet og jeg vred og vendte skidtet, inden jeg endelig kapitulerede og re-installerede. Det tog det meste af dagen. Nej, det tog HELE dagen. Det er først for en time siden, at det lykkedes mig at få computeren til at æde re-installationen. Nu er jeg i gang med den der back-up, du ved. Den vi allesammen laver alt for sent. Denne gang er jeg heldig, at jeg når det. Jeg er næsten i hus med den og computeren kører igen fornuftigt.

Jeg gen-installerer alle mine små hjælpere fra Adobe. Creative Cloud er min bedste ven og det går egentlig ret godt. Jeg har kun én udfordring; den nægter at installere Lightroom, men det er ingen katastrofe. Jeg har programmet åbent en gang hvert halve år, så jeg lever vist fint uden.

I dag har været en rædselsfuld dag

Og hvad har fotoet så at gøre med ovenstående? Ingenting ud over, at det har været en tur gennem Photoshop, så jeg lige fik balanceret det en lille smule. Det er et af mine yndlings-billeder fra vores nylige tur/retur gennem Europa.

Jeg er ind imellem heldig, når vi suser afsted med chefen ved rattet. Jeg sidder ofte med kameraet og skyder fra hoften, når vi passerer et eller andet, jeg synes er interessant. Det lille kapel fangede mit øje, fordi det lå helt alene på midten af en mark ude i ingenting et sted i Østrig.

Jeg ramte udløserknappen i lige akkurat det rette sekund. Jeg elsker det lille kapel med den fine hue af et tag. Det minder mig om blide nonner. Ja, jeg er helt ude i hampen, men ville du ikke også være det efter sådan en dag? Jeg spørger bare …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide