12

Jeg har forsømt min liste, mens jeg drømmer om …

Det er lørdag og jeg har forsømt min fredagsliste endnu en gang. Tiden er rendt fra mig det sidste stykke tid og det betyder også, at jeg ikke har haft så stort et overskud til at falde over sjove steder her eller ude i det virkelige liv. Jeg arbejder.

Der er ting, der til gengæld ikke bliver forsømt

De øjeblikke, hvor jeg ikke har arbejdet, har jeg de sidste dage brugt på at planlægge vores lille get-away til Sydfrankrig. Det er et arbejde, jeg slet ikke har noget imod og det bliver bestemt ikke forsømt. Faktisk elsker jeg at planlægge den slags og jeg har været i gang med at booke overnatninger på vej ned gennem Europa.

Vi lever med plastik-kronhjorte og brune fliser

De første par pitstop bliver på gammelkendte steder. Første stop er et sted i Tyskland, hvor vi gerne overnatter igen og igen. Hotellet er grimt. Så er det sagt. Værelserne er grimmere. Så er det også sagt, men der er fuldstændigt sterilt rent og smag kan jo ikke diskuteres, så vi lever med plastik-kronhjorte, brune fliser og sengegavl i uægte læder, for det koster ingenting at købe sig til en seng i den lille by.

Byen lægger op til en spadseretur og den byder faktisk på både park og gammel vandmølle, legeplads og isbutik på trods af sin liden størrelse. Der er også god mad at spise, rigelig frisk luft og et lille, men velassorteret supermarked lige overfor hotellet. Vi kan ikke ønske os mere.

Vi kan lide at være på landet, hvor den friske luft er rigelig

Næste stop er Château d’Epenoux; også en gammel kending, vi stiftede bekendtskab med sidste år, da vi kørte til Dordogne. Måske vi skal kalde det en lille omvej at komme her, men dette er vores sølvbryllupsrejse, så jeg gider godt en time ekstra for et lille, smukt slot og en fantastisk restaurant i de tilstødende lokaler.

Sidste stop, inden endestationen i Tourrettes-sur-Loup, bliver i noget, der minder om en hippie-lejr på bredden af en stille å. Jeg tager med andre ord Kenneth gennem en serie af forskelligartede oplevelser, som spænder vidt.

Alt er, som det skal være og vi er på vej til ugers overforbrug af fisk og skaldyr, swimmingpool og solcreme, baguettes og franske oste, så selvfølgelig skal turen sparkes i gang med et par af de sjove og skæve oplevelser, vi altid husker.

Jeg har forsømt min liste, mens jeg drømmer om ...

Der er ikke den ting, man ikke kan finde på deres hylder

Vi skal handle i store, velassorterede supermarkeder. Der er ikke den ting, man ikke kan finde på deres hylder og alene afdelingen for yoghurt er en historie for sig med alle de varianter, de tilbyder. Jeg elsker, at alt er friskt, lækkert og i et bredt udvalg, men det udfordrer også min evne til at begrænse mig. Det finder jeg ekstremt svært, så der handles altid alt for rigeligt.

Chokolade eclairs og Tarte au Citron

Jeg er også i afdelingen for brød og kager. Jo, jeg indrømmer, at jeg har en svaghed for deres chokolade eclairs og jeg er ikke sen til at snupper en tarte au citron med i kurven. En god kop kaffe sidst på eftermiddagen i selskab med en af de skønne kager er den rene luksus.

Begge stederne vi skal bo rummer velindrettede udekøkkener, hvor vi kan grille. Vi elsker at lave skønne salater og supplere dem med frisk fisk eller skaldyr. Bagefter er der ost og frisk frugt og så er der ikke plads til meget andet end en svømmetur i det bløde, sorte mørke, der indfinder sig tidligt på de breddegrader.

Arbejdsdisciplin er jeg heldigvis verdensmester i

Jeg skal endelig – og naturligvis i passende doser og med masser af solcreme – nyde solen om eftermiddagen, for jeg er ekstremt struktureret og disciplineret, når jeg skal være det. Jeg skal nok sørge for, at jeg får arbejdet fra hånden om formiddagen, så der er tid til lidt sjov senere på dagen. Jeg skal nemlig også svømme, solbade, læse og strikke. Jeg skal spille med og mod Kenneth. Vi spiller alt muligt, men gerne Backgammon eller Petanque.

Pludselig kan jeg slet ikke vente …

Ikke at holde ferie er egentlig gået meget godt lige indtil forleden, hvor det pludselig blev muligt at smutte af sted på en arbejdsferie. Nu kan jeg slet ikke vente.

Vi har et møde med en leverandør, som ligger fast allerede nu, men vi mangler stadig lige at få konfirmeret to andre møder. Resten er arbejde, der kan udføres hvor som helst, så det kan fint foregå i skyggen med udsigt til en fyraftens-svømmetur. Jeg er så klar!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

12 Comments

 • Avatar
  Reply
  Laila lundstrøm
  21. august 2017 at 07:37

  I må have en fantastisk dejlig ferie, jeg glæder mig så meget til at “følge” jeres tur og ferie.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   21. august 2017 at 12:19

   Tak skal du have, Laila. Vi glæder os SÅ meget :-)

 • Avatar
  Reply
  Iben A.
  19. august 2017 at 19:59

  Sikke smukke billeder! Er det alllesammen nogen, du selv har taget?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   20. august 2017 at 10:44

   Nej, det er det ikke. Ind imellem køber jeg fotos og ellers er det også muligt at finde gratis fotos på nettet, som må anvendes uden restriktioner :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  19. august 2017 at 19:22

  Rigtig god arbejdsferie, når I når dertil. Det lyder som de skønneste planer :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   20. august 2017 at 10:43

   Tak, Lene. Vi glæder os :-)

 • Avatar
  Reply
  Jakobine
  19. august 2017 at 15:17

  Jeg følger med Kenneth og dig ud på eventyr, som jeg ikke kommer på selv, da min bedre halvdel siger; der er så meget i Danmark vi ikke har set endnu. Så jeg glæder mig til at se hvor du tager mig hen.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   20. august 2017 at 10:42

   Der er også meget i Danmark, vi endnu ikke har set, men vi er nødt til at tage væk. Langt væk :-)

 • Avatar
  Reply
  Randi Borup Jensen
  19. august 2017 at 10:44

  Ej hvor det da lyder skønt, man rejser på det nærmeste med dig i dine beskrivelser
  Planlægning og køreturen er også bare en storbdel af en ferie her.
  Jeg kender så godt det med at finde et sted, selv om det måske ikke er det smukkeste, så har det bare noget, som gør, at vi vender tilbage igen.
  God weekend og god ferie, når det kommer dertil.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   20. august 2017 at 10:42

   Tak, Randi og planlægningen og køreturen ER klart en del af ferien :-)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Lind
  19. august 2017 at 10:28

  Hvor lyder det rart. Det glæder jeg mig til at læse om. Tak fordi du så gavmildt deler. Rigtig god weekend ☀️

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   20. august 2017 at 10:38

   Tak og i lige måde, Charlotte :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)