0

Åbent brev…

Til mit hjertes lillebror

Så nærmer tiden sig, elskede lillebror, hvor vi skal sige farvel…
Jeg ved din krop er træt og næsten brugt op.
Jeg ved din sjæl er modig.
Jeg ved du ville have valgt anderledes, hvis der havde været et valg.

Jeg ved også, at du for altid vil have ridset dit navn i min sjæl og i mit hjerte.

Jeg vil gemme dig, derinde hvor der er trygt, varmt og godt, og finde dig frem ind imellem, når jeg har brug for at mindes. Jeg vil græde af længsel efter dig. Jeg vil grine af de mange sjove og skøre ting du nåede at berige mig og mit liv med.
Jeg vil for altid beundre det mod du viste verden, da den viste sig fra sin barske side. Jeg vil for altid beundre det storsind du fandt, når dine omgivelser blev bedrevidende. Jeg vil for altid beundre dig for dit smukke sind, som ikke rummer andet end lyst til at være god.

Jeg vil love dig, at jeg vil passe på dem du elsker. Jeg vil også love dig, at de altid skal finde en plads der hvor jeg er. Jeg vil sørge for, at de husker dig, ligesom jeg husker dig. Som et smukt, storsindet og dejligt menneske, som kun fik tildelt så uendelig kort tid på jorden.

Mit hjertes lillebror. Jeg elsker dig.

Pas på dig selv lillebror og hils derude… Jeg sender en bid af mit hjerte med dig…

Du vil sikkert også kunne lide