34

En anden slags, tak

Verdensfirmaet samler op på gamle ordrer for øjeblikket. Det betyder, at der igen skal vikles garn. Pakkes flere pakker. Skrives flere mails og i det hele taget bare fortsættes videre ud over stepperne.

I går havde jeg en rigtig skidt dag. Sådan én, som kan gå lige lukt i glemmebogen for min skyld. Sådan én dag, som drænede alle mentale reserver.

Når jeg har det sådan, er praktisk og enkelt arbejde godt for sjælen. Jeg vandt garn i en omtrent uendelig spiral af mental renselse. Nøgle efter nøgle byggede sjove formationer foran mig, mens jeg stille travede rundt i små cirkler og lod tanker passere, indtil der ikke rigtigt var flere. Det varede til klokken var næsten 20. Så spiste jeg. Bagefter faldt jeg i søvn på sofaen.

I dag er en ny dag. Den må gerne arte sig lidt bedre, end gårsdagen. Så er det sagt.

PS – der er lovning på over HUNDREDE kilo garn i løbet af i dag, så jeg skal nok klare mig, men jeg foretrækker, at jeg kan holde weekend uden krydsnøgleapparat, så en fredelig fredag, tak :-)

Du vil sikkert også kunne lide