4

Alt for lidt sex, had og bedrag…

Der er ganske enkelt for lidt af den slags, sidder jeg så her og tænker. Skal konceptet holde, må vi da have integreret nogle af de allervigtigste ingredienser i noget som ikke bare skal være trend, men langtidsholdbart – lidt ligesom tørmælk. Det støvede i hvert fald næsten lige så meget…

Tidligere i aften havde jeg besluttet mig for at se TV. Ikke hvadsomhelst…
Nej, jeg havde besluttet at tage på tur med Jette fra Hornbæk i forventning om et eller andet spændende, overbevisende eller i det mindste en anelse ophidsende på enten den ene eller den anden facon. Jeg blev skuffet…

TV2’s nyeste satsning, På rejse med sjælen, bød ikke på noget særligt. Måske er jeg bare forvænnet, måske for skeptisk, måske mangler jeg fantasi og tro, men det var altså kedeligt. Og når de så endelig rejser tilbage til et tidligere liv, forstår jeg altså ikke hvorfor det er de dødsens kedelige hverdags-jeg-går-til-markedet-og-sælger-olivenolie-ting de fortæller om. Hvor er dramaerne… Liv, død, sex, bedrag, mord og jeg-skal-komme-efter-dig. Hvor er alt det der skal få mig op af stolen og tænke hmmm… altså hmmm på den fede måde.

TV2 – bare et godt råd herfra – næste gang så vælg nogle mennesker, som i et angiveligt tidligere liv har oplevet andet end olivenolie og kirkegang. Så gider jeg måske godt kigge med ;-)

Du vil sikkert også kunne lide