5

Doven eller invalid?

Tonede ruder, hestehale og mørke solbriller er nok til at de fleste viser respekt. Han har undret sig, men det viste sig at mange troede at han var medlem af en af de lokale rockerbander. I dag manglede både solbrillerne og Caravellen, men alligevel…

Vi parkerer (endelig) foran Ilva, Århus. På en invalideplads, som vi har ventet MEGET længe på fordi der er et par som synes, at det er helt okay at blokere de 2 eneste invalidepladser der er – de skal nemlig have læsset deres indkøb.
Ikke så snart er vi parkeret før der holder en almindelig personbil ved siden af os. I første omgang tænker vi ikke over det, men så er det det sker. Han knalder nemlig døren op og begynder at omarrangere sæder m.m. uden skelen til, at han har parkeret usædvanlig tæt på os. Jeg får mig knebent klemt ud af sidedøren, hvorefter han siger:

Nabochaufføren: Nå, nu kan du vel være der?
Min ridder stiger ud og siger: Ved du hvad… Jeg synes det er temmelig dumt at blokere den ene af de 2 invalidepladser der er, bare fordi du ikke gider gå en smule vej med en vogn.
Nabochaufføren: Nå… Vi skal bare lige læsse vores varer, så kører vi igen…
Ridderen med hestehalen: Og…?

Ridderen siger ikke andet og står bare stille og kigger på ham. Han kigger provokeret tilbage, men kan hurtigt se, at det ikke er tid for diskussioner. Han stiger ind i sin bil og flytter den. Langt væk…

Sådan! Det er godt at have egen ridder med. Det føles rart, varmt og trygt… ;-)

Du vil sikkert også kunne lide