3

Så fik den da noget at arbejde med…

Så skal jeg ellers love for der blev handlet. I Bilka af alle steder. Med moren min.

Hun skulle derud at handle og hun er SÅ fantastisk i forhold til at hjælpe os med børnene og alt andet som i perioder kan virke uoverskueligt. Brænder det på, så kommer hun! I dag skulle hun ud at handle i Bilka og det kræver altså en nøje afvejning af nødvendighed og det der ka’ undværes, for ellers er det ikke til at slæbe hjem. Til gengæld ER det altså bare der hun gerne handler.
Jeg synes det var passende at tilbyde hende at køre. Så kunne hun få gjort de indkøb hun gerne ville uden at skulle spekulere på at slæbe dem hjem tværs gennem Ålborg med en tilfældig bybus og jeg skal love for der blev handlet og det var, hvis sandheden skal frem, ikke hende der slæbte mest hjem. Til gengæld fik min bette bil – en af de mindste du kan få og jeg ville ønske jeg kunne påstå at det er den lille sorte og flødefarvede Smart – virkelig noget at arbejde med, da vi skulle hjem. Selv bagsædet bugnede af indkøbene og det er underligt så svært tilfredsstillende det er at vende hjem med bugnende poser.
Fornuften rådede periodisk derude, så der er – hold fast her – handlet ind til aftensmaden de 2 næste dage. I aften skal vi have hjemmelavede fiskefrikadeller… I morgen skal vores gæster fra Køwenstorstaden underholdes med et græsk farsbrød tonsetungt af hvidløg så jeg syn’s faktisk selv jeg var rimelig fornuftig…

– Hvad? Jeg kan ikke høre dig… Hvad mener du? De dersens bukser, stearinlys, bøger på tilbud og smukke grønne planter var altsammen noget vi ikke kan undvære. Jeg sværger altså…

Du vil sikkert også kunne lide