9

Hvem melder sig frivilligt?

Desværre kan vi ikke tilbyde en arbejdsløn der er rimelig, men vi kan til gengæld love, at det bliver rigtigt, rigtigt hyggeligt og sikkert krydret med et par gode løgnehistorier, kaffe og måske endda en hjemmebagt kage…

Og hvad er det så du skal? Jo… ser du… Vi er jo i gang med at bygge dukkehus og er nu nået til taget, som naturligvis skal have påklistret naturtro skiferplader som i træ, træ og bare træ, men en god kunstner ser det overhovedet ikke som et problem at skulle male disse i skifer-kulører siden hen *hooost*. Vi er startet – du skal altså ikke starte fra bunden. Vi har allerede investeret ca. 3 intense aftener i projektet og det er så ikke nu du skal vide, at vi er nået ca. 8 cm. op af et stykke tag, som vel er i omegnen af 30 x 30 cm. Det er heller ikke nu vi skal fortælle dig, at dette stykke er det absolut mindste af alle tagstykkerne, vel? Forøvrigt forventer vi, at du kan tiltræde straks.

Du kan sende din ansøgning stilet direkte til storentreprenør Oline, som ser frem til at høre fra dig.

Du vil sikkert også kunne lide