13

Forførelsens kunst…

image Det var bag lukkede døre i Skt. Petersborgs badeanstalter, at Rasputin prædikede sine religiøse læresætninger. Man så ham træde ind på disse magiske og religiøse etablissementer med aristokrater og prostituerede. Her udførte han ritualer, hvor han forsøgte at uddrive liderlighedens dæmoner ved at banke dem ud af kvinder. Bagefter dyrkede han sex med dem.

Ja, det har aldrig umiddelbart været en dårlig forretning at være demagog og de fleste kvinder har jo noget med magt, som gør dem til lette ofre for karismatiske mænd med den rette pondus. Rasputin havde da skudt papegøjen, som vi si’r.

Ingen tvivl om at det kræver talent at tale underdelen af en kvinde og når man så kan, er det vel også alt, alt for fristende at udnytte et potentiale af det format. Når man ydermere har alternative evner i retning af det okkulte, bliver der pludselig basis for forførelse i større format, hvilket manden jo også forstod at udnytte.

Sjovt nok, så ender erhvervsvalget som demagog sjældent rigtigt lykkeligt. Faktisk ender det ofte temmelig tragisk. Det findes der masser af eksempler på i historien, så står et karriereskift for døren, kan denne vej altså ikke anbefales medmindre du er klar til at betale med dit hjerteblod og pas på… for som tiden går bli’r det sværere og sværere at se skoven for bar’ træer…

… og så er der bare ting, som jeg ikke behøver se for at tro på at de har eksisteret, men sådan er der jo så meget…

Du vil sikkert også kunne lide