4

Vi skriver maj 2024

Vi skriver maj 2024 og sommeren har lige været forbi. Et kort øjeblik fik vi varmen at mærke og så forsvandt den igen, for at blive afløst af gråvejr, men i dag skinner solen atter.

Jeg sidder på min nye arbejdsplads. Jeg har kig lige ud i grønt. Smukke, nyudsprungne træer, dådyr spadserende forbi, som ingenting kan ramme dem af ondt og andefamilierne ovre fra Dyreparken, er blevet en del af min hverdag.

Flytningen af Garnudsalg er fortsat i gang. Ikke at der rigtigt skal flyttes mere, men nu skal det hele finde sine nye pladser. Det tager tid, for vi fik det nye lejemål med forsinkelse og måtte derfor asfaltere, mens vi kørte. Og det gør vi så endnu. Alligevel er vi glade og hygger os med det, for det giver god energi at få lov til at starte på nyt.

Vi skriver maj 2024 og sommeren har lige været forbi. Et kort øjeblik fik vi varmen at mærke og så forsvandt den igen, for at blive afløst af gråvejr

Det nye er morgenkaffen

Min hverdagsmorgens køretur til Aalborg er nu skiftet ud med strik og kaffe. Hver morgen i maj er der tid til at sidde stille og strikke en pind eller to og alligevel lande på kontoret omkring 7 – 7.30 de fleste dage. Det tager ingen tid at komme hjemmefra og ned på lageret.

Vi får besøg på lageret

Hver uge kommer børnebørnene på besøg på kontoret. Her er allerede cykler, dukkevogn og legetøj. I reolen er bleer, vådservietter og snacks og på “gulvet” er der mange hænder, som gerne trøster, bærer og leger med dem. De elsker at være her og Elias var meget fortørnet over at finde et foto i min mobil med et billede af Anne stående midt på lageret. “Det er mit arbejde”, siger han med fasthed i stemmen. “Ikke damens!”.

Vi skriver maj 2024 og sommeren har lige været forbi. Et kort øjeblik fik vi varmen at mærke og så forsvandt den igen, for at blive afløst af gråvejr

Lidt ekstra forårsenergi i maj

Om eftermiddagen er der nu energi til andet end bare at falde ned i sofaen, inden aftensmaden skal tilberedes.

Jeg tager i skoven og plukker ramsløg. Jeg strikker ude i naturen. Jeg tager på små ekskursioner i lokalområdet, for at lære det at kende. Jeg nyder at finde små pletter, som enten kan danne kulisse for lidt alenetid med strikketøjet eller måske byder på noget sjov, jeg tænker Elias og Sienna vil elske.

Vi skriver maj 2024 og sommeren har lige været forbi. Et kort øjeblik fik vi varmen at mærke og så forsvandt den igen, for at blive afløst af gråvejr

En aften ved fjorden

En aften ved fjorden er noget af det bedste, jeg ved. Skumringen med kig ud over fjorden med de få lyde, der bryder stilheden, gør mig helt rolig indeni. Jeg har fundet et par yndlingssteder. Et af dem i et shelter helt ned til vandet. Her er bålplads og udsigt, så der er ikke meget mere at bede om.

Nu venter jeg bare på, at vejret bliver varmere og arbejdsbyrden mindre. Så bliver der måske igen plads til at nyde livet med små udflugter, lidt fridage og måske endda en tur ned for at kigge på garn hos en af vores leverandører. Jeg har da tænkt mig at arbejde i den retning i hvert fald.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide