5

At holde ferie er også at holde fri…

Kenneth er ikke mere slået ud, end han har fyldt en mørbrad med alskens gode sager. Grillen er startet og på komfuret er starten på alt det gode tilbehør. Vi er sådan set temmelig meget med. Tror vi da…

Feriehygge

Plænen fik en tur tidligere i dag. Ukrudtsafbrænding får vente lidt endnu, ligesom vores blåbærbed ligger brak en dags tid eller fem endnu. Det gør ingenting. Jeg hører rygter om omslag i vejret i næste uge, så regn kunne gøre underværker på sådan et stykke jord. Det passer da fint.

Morgendagen bringer gæstebud og jeg er så meget på forkant, at jeg bilder mig ind, at jeg kan lave ingenting resten af aftenen. Skulle det, stik mod forventning, vise sig ikke at holde stik, må gæsterne tage det, som det kommer. Jeg har ferie og udenfor er der sol og en terrasse, som endelig kan indtages. Jeg tror, jeg gør det.

Du vil sikkert også kunne lide