51

Tag på tur og smid en kommentar

Jeg er af Lene blevet fremhævet som én af mange, som hver dag formår at gøre andre en smule gladere med en kommentar eller to. Der følger et lille stykke grafik med, som man kan sætte på siden med henvisning til det skulderklap, som fulgte med.

Jeg har ikke det stykke grafik her på siden. Det er ikke fordi jeg synes, at jeg er for “fin” til den slags. Det er heller ikke fordi jeg ikke vil af hensyn til sidens grafiske layout. Jeg har ikke hjertekvababbelser, fordi jeg synes det er grimt. Faktisk er jeg rigtigt glad for skulderklappet, men jeg synes ikke, at det er specielt velfortjent, for jeg ved godt, at der er så frygteligt mange steder, hvor jeg kommer forbi og ikke efterlader en kommentar. Steder som med sikkerhed ville blive lige så glade for en kommentar, som jeg selv bliver.

Hvorfor lægger jeg så ikke den kommentar?

Jeg har ingen gode forklaringer. Jeg kan kun tale for mig selv og jeg kan konstatere, at det ind imellem går stærkt med læsning af alle de weblogs jeg gerne vil følge med i hver eneste dag. Jeg læser dem, griner, græder, får en god idé eller ryster stille på hovedet, men jeg lægger ikke nødvendigvis den kommentar, som kunne gøre en lille forskel, inden jeg er videre i dagens tekst.

Jeg ville gerne være meget bedre til at få lagt de kommentarer, men virkeligheden er også, at det er svært at nå det hele, når tiden er knap og jeg lige skal nå de næste 40 også. Min liste med weblogs er lang og jeg besøger dem alle stort set hver dag. Jeg når ikke at lægge de kommentarer. Sådan er det bare. Jeg ville stadig ønske, at jeg var bedre til det, men jeg er ikke den eneste, som ikke når det…

Her på siden er hver dag mellem 2500-3000 unikke hits. Sammenligner man det tal med antallet af kommentarer, er jeg ikke den eneste, som er udfordret på den front og det gør mig lidt roligere, for mange af jer kommer også bare her forbi for at læse eller kigge billeder og så smutte igen og så er den potte ude.

Det er helt i orden med mig. Jeg håber det er helt i orden med jer, at jeg heller ikke altid når det.

Faktisk fulgte der med anerkendelsen et lille stykke arbejde. Man skulle pege på yderligere fem, som kunne fortjene samme anerkendelse og det vil jeg ikke. Jeg er ikke på tværs, men jeg vil meget hellere opfordre jer allesammen til at tage en tur ud i verdenen af velskrevne, inspirerende, sjove, sørgelige, finurlige, kreative og underholdende weblogs. Smid en venlig kommentar hvor I kommer frem og gør en anden glad i dag :-)

Tag en smut på gæstevisit via min blogroll i højre spalte. Jeg kan love jer, at I ikke bliver skuffede.

Du vil sikkert også kunne lide