3

Firmdale Hotels

Det er ikke fordi jeg har meget erfaring med at bo på hoteller, men de gange det sker, elsker jeg det som regel. Jeg kan lide den luksus der er forbundet med ikke at være forpligtet. At kunne bruge, forlade og det uden at skulle gøre meget andet end at være til stede.

image

Firmdale Hotels i London har en filosofi: “Hotels should be living things not stuffy institutions”. Den lever de godt og vel op til og deres hoteller er smukke, unikke og rigtigt lækre. De giver mig lyst til et ophold og stik mig bare det mindste værelse, for de er allesammen smukke.

Jeg har aldrig været i London. Jeg har aldrig gidet. Valget er altid faldet på andre storbyer, når det var den slags ophold jeg eftersøgte. Rom, Firenze og Amsterdam er nogle af de steder som er valgt til, når London er blevet valgt fra. Måske skulle jeg alligevel prøve…

Du vil sikkert også kunne lide