4

Moleskine i massevis…

Endelig ankom pakken fra Virginia. Pakken med mine fine Moleskine notesbøger, så der kan skrives, tegnes og noteres i smukke omgivelser. De er helt som jeg husker dem, med de smukkeste ark papir – endnu jomfrueligt rene. Det skal ikke vare længe før det er slut med det…

Min hemmelige og kidnappede blogger pakker naivt nok. Måske hun tror, at hun har fundet et smuthul ud af helvede, men det skal blive løgn. Hun er ikke engang udmattet. Der er masser af arbejde i hende endnu, så der skal tages grumme forholdsregler.

Måske jeg skal overveje at sende hende i haven og grave foråret ind, eller skal det handle om vask og strygning. Madlavning og rengøring er også en mulighed, men inden bli’r jeg nok nødt til at få fundet et eller andet flugtsikkert system, for som sagt er hun i gang med at pakke…

I går oplevede vi forøvrigt det Ålborg, der ind imellem får mig til at ryste på hovedet. Under Algade, en af Ålborgs ældste gader, er der for nogle år siden fundet rester af det gamle Gråbrødre Kloster. Man besluttede at etablere et underjordisk museum, med mulighed for at tage resterne af det gamle kloster i øjesyn. Der er meget stemningsfuldt dernede og det var oplagt at tage turen ned under jorden til det ubemandede museum, men det var lukket om mandagen!

Hvorfor er et ubemandet museum, som ligger 10 alen under Algade, uden opsyn og kun med adgang via en elevator fra samme gade, lukket om mandagen. Jeg forstår det ikke!

Holder byrådet hemmelige klubmøder dernede hver mandag eftermiddag, kan elevatoren kun fungere optimalt resten af ugen, eller er hvælvingen optaget til personalemøde for byens ludere og lommetyve? Holdes der hemmelige stævnemøder for dele af Ålborgs bystyre, danser de på gravene og dyrkes der afguder dernede i det mørke og hemmelige hver mandag, for umiddelbart finder jeg ingen forklaring på det undselige skilt – ja, vi overså det og trykkede i vildskab mindst 57 gange på elevatorknappen – som fortalte os, at der kun er åbent tirsdag til søndag.

Jeg forstår det ikke. Forklar gerne…

Du vil sikkert også kunne lide