4

Close but no cigar

Eller den uendelige historie om man vil…

I dag er desværre, og meget uhensigtsmæssigt i forhold til vores planer, anvendt på endnu en gang at tale med forsikringsselskaber og ikke mindst Leo, som stadig ikke forstår, at man skal være forsikret for at være berettiget til en kontant udbetaling.

Det er stadig stormskaden, som spøger herhjemme. Leo bankede tidligere i dag på døren med en hjemmestrikket seddel med en opgørelse over det tilgodehavende han mente at have hos vores forsikringsselskab. Han havde angiveligt snakket med en kvindelig assurandør på københavnerkontoret. Hun havde lovet ham fuld dækning, så nu bad han os om at indsende hans krav til vores forsikring.

Vi opgav at forklare ham, at vi 2 gange tidligere havde talt med denne kvindelige assurandør, som begge gange havde forklaret os, at det er Leos egen forsikring, som skal dække de ting han fik ødelagt i stormen medmindre han kan påvise forsætslig forsømmelse fra vores side. Altså at vi bevidst har undladt af fælde et gammelt, råddent træ, som derfor var faldet ind i hans have og havde smadret hans drivhus med indhold.

Da vi for 3. gang talte med hende i dag, sagde hun, at han havde ringet og postuleret, at det VAR forsætslig forsømmelse fra vores side, der var årsag til poplens og drivhusets endeligt i orkanen tidligere på året.

Av den sved. Ikke fordi vi har noget i klemme. Vi har oven i købet en forstmands ord for, at træet ikke fejlede det mindste, da det væltede, så Leos postulat er allerede manet i jorden inden han overhovedet har rejst det.

Den sved fordi jeg blev ked af at opdage, at Leo har forsøgt sig med så “billige tricks” uden efterfølgende at informere os om, at det var hvad han havde sagt derovre og fordi jeg også ved, at uanset hvad forsikringsselskabet ender med at forklare ham, så bliver det aldrig godt nok.

Han vil føle sig forurettet og snydt resten af sit liv og det vil aldrig nogensinde gå op for ham, at det udelukkende er fordi han var for dårligt forsikret fra starten af.

Satans, sgu og helvede – hvor er det dog surt :-(

Du vil sikkert også kunne lide