4

Forberedelser

image Der findes ikke bedre end at f? lov til at v?re en del af det hold, som skal g?re et bryllup til noget ganske s?rligt.

At f? frie h?nder er fantastisk og n?r man, som jeg, kender menneskene bag dette arrangement, er det ikke vanskeligt at ramme noget de formentligt vil kunne lide.

Det er det jeg er i gang med og jeg h?ber naturligvis, at farvevalg og ideer omkring farver og stil vil falde i deres smag, men der er kun ?t at g?re. Jeg m? pr?sentere dem for ideerne og lade dem tage beslutningen. Det er deres store dag og den skal v?re helt som de ?nsker det.

Brylupper er, n?r de er lidt alternativt skruet sammen, noget af det bedste jeg ved. Jeg duer vist bare ikke til traditionelle kirkevielser, suppe, steg og is, men jeg ved, at dette bliver helt i min ?nd, s? jeg gl?der mig voldsomt allerede.

For?vrigt er det s? sket, det som ikke kan lade sig g?re. Jeg har slidt AEG’en ned til sokkeholderne og den st?r nu og st?nner og er helt uvillig til at give slip p? sit bytte, nemlig en hel maskine kul?rt. Den er st?et af! Helt og aldeles!

Skal jeg mon panikke nu?

Du vil sikkert også kunne lide