6

Hvad er det med kvinder og deres vandflasker?

image Er det kun mig, eller er der virkelig en konspiration bag al det flydende indtag. De ender jo med at t?mme lagrene og ikke nok med det, men de slider ogs? vores toiletter ned hurtigere end vi n?r at stave til V A N D?

Det er ikke et nyt koncept. Det har eksisteret l?nge og jeg skal ?rligt indr?mme, at jeg er en de kvinder, som konstant b?rer rundt p? en vandflaske, men jeg gjorde det l?nge f?r det blev et must. Jeg bli?r nemlig t?rstig, n?r jeg tolker.

Ja, jeg siger jo ikke s? meget, s? det er sikkert ikke indlysende hvorfor jeg skulle blive mere t?rstig end gennemsnittet, men det er et faktum, underbygget af en genkendelse af samme f?nomen hos samtlige af mine kolleger. Vi BLI?R alts? t?rstige og vi HAR alts? behov for det vand.

Nok sagt om det, men jeg ser nu, at ALLE kvinder har deres egen personlige vandflaske, som de ufortr?dent t?mmer og fylder hele dagen lang. De drikker enorme m?ngder vand. Mere end deres krop nogensinde kan have brug for hvis man skal se klinisk p? det.

De v?nner kroppen til et indtag af enorme dimensioner og jeg kan ikke lade v?re med at t?nke p?, at de m? have ualmindeligt ringe odds for at overleve, hvis de en dag strander i en ?rken. Sandsynligheden for at strande der er sikkert til at overse, men ikke desto mindre burde det indkalkuleres i deres regnestykke for og imod indtagelse af vand i mere end almindelig m?lestok, for det er ikke bare lidt vand vi snakker om. Jeg ser dem drikke ENORME m?ngder og jeg har endnu ikke forst?et konceptet.

At v?re t?rstig er en god grund til at drikke vand. At f?lge anbefalinger om at drikke 1? – 3 liter vand er vel ogs? fornuftigt, men det stopper ikke her. De drikker vand konstant og med det tempo de l?gger for dagen, m? vi nok indse, at vores vandressourcer er i fare. Det vil jeg nu g?re noget ved.

Jeg overvejer at starte en forening, AV (anonyme vandafh?ngige), som i stil med AA skal kunne bidrage til oph?r med um?deholdent (vand)forbrug.

Indmeldelsesgebyret skal ikke v?re voldsomt, jeg skal nok blive rig alligevel ? jeg har jo set hvor mange vi er derude?

Du vil sikkert også kunne lide