18

Medova – så bli’r du ikke mere ligeglad!

Medova At servere Medova te er at være ligeglad. Der findes ikke ringere te, så det kan ikke blive en dårligere oplevelse end den forberedt med et brev Medova. Der findes stort set ikke noget mere uvedkommende.

Jeg forstår ikke hvordan den ender i en indkøbskurv. Jeg kan måske forstå, at man selv er kaffedrikker og derfor temmelig ignorant omkring te og alle dens potentialer for kæmpestore smagsoplevelser, men jeg forstår ikke, at man kan stå foran et par hyldemeter te i det lokale supermarked – nemt og bekvemt og det er jo bare te – med smagsvarianter nok til mindst 14 dages skiftende oplevelser og så ende med at tage Medova.

I forgårs sagde jeg fra. Jeg er ellers et frygteligt høfligt menneske, men nu var grænsen nået. Ikke mere Medova til den dame, tænkte jeg – og så sagde jeg det. De tilbød en kop te, men da jeg så Medova’en båret ind på bordet sagde jeg: “Undskyld, men jeg bryder mig ikke om Medova”, og så kom misforståelsen over dem alle, nemlig “Jamen, jeg troede at alle kunne lide Medova?”.

Nej, alle kan fandenfløjtemig ikke lide Medova og godt nok var det høflige vendinger, men jeg fik da forklaret, at jeg syntes det var en udbredt misforståelse, at Medova skulle være noget enhver kunne drikke. En gennemsnitste. Det er det IKKE. Det er den ringeste kop te jeg nogensinde har fået, så herfra er det altså slut. Jeg drikker ikke mere af det sprøjt, resten af mit liv. På spejderære.

A.C. Perch’s Thehandel – 170 år gammel teforhandler – de ved noget.
Chaplon Tea – endnu et sted for fordybelse i teens varierede verden.
Thehuset Andersen – få en gratis te-prøve hver gang du bestiller her.

PS – hjemme er jeg mest kaffedrikker med hang til sukker og mælk, men ude oftest te-drikker, men nu med krav ;-)

Du vil sikkert også kunne lide