2

En forskel…

Denne weekend er endt med at se helt anderledes ud end den egentlig var t?nkt. Der var masser af praktiske planer og en hel del arbejde forude, da vi torsdag m?tte se os sl?et af ydre omst?ndigheder. Vi m?tte finde andet indhold.

Forel?big er det her en af de sk?nne weekender, som jeg elsker allerh?jest. De weekender, hvor tingene lige s? stille flytter sig uden at man beh?ver anstrenge sig. En af de weekender, hvor Alexander er frisk og rask og derfor indstillet p? at deltage p? fuld kraft. En samling dage, hvor alle udstr?ler tilfredshed med tilv?relsen. Hvor overskudsf?lelsen n?sten er til at tage at f?le p?.

Det er en af de weekender, hvor hjemlig hygge, snak, kaffe, grin, strikket?j og dybsindige samtaler med t?serne g?r en forskel. En samling timer, som alle sammen bidrager med at akkumulere det overskud, som er n?dvendigt for at leve mit liv.

Jeg er god til selv at hente energi, n?r den er ved at v?re brugt. Jeg ved hvad som giver den, men det er bare ikke altid, at omst?ndighederne tillader, at jeg bruger tiden p? det. Nogen gange m? jeg fungere uden energi. Fungere uden det minimum af overskud, som de fleste mennesker fungerer bedst p?. S?dan er det heldigvis ikke lige nu.

Alle er raske. Der hersker fred og harmoni p? matriklen. T?serne er eminent gode til at hygge sig i hinandens selskab og de er enormt fantasifulde, n?r de laver deres eget spil, leger med farveblyanter og ord eller bare sidder og siger ingenting sammen. At jeg s? har brugt 14 dages afspadsering uden at have synlige resultater at fremvise g?r ingenting. Jeg kan m?rke indeni, at de har gjort en forskel?

Du vil sikkert også kunne lide