4

Tante Julemand…

At have en tante er fantastisk og skulle være alle forundt, men vores “tante” er ikke bare en fru hvemsomhelst. Hun er julemandens allerstørste konkurrent – det vil mine unger skrive under på og det endda i flere eksemplarer.

Allerførst, så fik jeg en fantastisk smuk gave da hun og manden i hendes liv (og han er velvalgt, kan vi lige tilføje) ankom til nytårsaften herovre på hovedlandet.
Det smukkeste tørklæde du kan forestille dig. Farverne er helt ubeskrivelige og desværre også umulige at gengive med kameraet, men forsøgt har jeg altså…

image

Farverne er alle de brændte, støvede farver jeg elsker så højt og jeg er HELT sikker på, at det tørklæde kommer til at hænge på mig til det er slidt op helt ligesom mit andet yndlingstørklæde, som er i nogenlunde samme farver og har fulgt mig gennem – hold fast – 22 år. Det er min allerførste gave fra Kenneth. Det er smukt og stadig kommer folk og spørger hvor i alverden jeg har købt det henne. Sådan bliver det også med det her. Det er jeg sikker på.

Yngste “kom til” at nævne for tanten, at hun ønskede sig et par bøger og det endda noget så forfærdeligt. De ankom med pakkeposten i dag. Der er overhovedet ingen grænser – men det er heldigvis ikke derfor yngste elsker hende. Det gør hun, fordi tanten altid gider lytte.

Oveni bøgerne var også den flotteste læderhynde, som med årene vil patineres og ende med at have den smukkeste glød. Den slags ældes med ynde helt ligesom stolen den er specialsyet til…

image

Stolen er Kenneths yndlingsstol. Den slides flittigt og han elsker den. Nu er den blevet endnu smukkere.

Stolen er Kenneths yndlingsstol. Den slides flittigt og han elsker den. Nu er den blevet endnu smukkere.

Vores “tante” er ikke bare gavmild. Hun er fantastisk. Hun er smuk, intelligent og så er hun der. Altid. Når der er brug for hende, kommer hun. Hun er rummelig, kærlig, omsorgsfuld og så er hun fandens dygtig uanset hvad hun rører ved.

Vi elsker hende for alt det og mere til.
Gid du også har sådan en “tante” i dit liv :-)

Du vil sikkert også kunne lide