36

Er det klamt ?

Forleden fik jeg forn?jelsen af en tur i regionaltoget, og senere tilbage igen. Det var varmt og trykkende. P? perronen inden afrejsen stod en lille sm?kker sag og sk?vede.

I toget endte jeg p? et s?de lige overfor hende – jeg sv?rger, det var et tilf?lde. Hun s? nogenlunde s?dan her ud, men var noget yngre, formentlig ca. 14. Jeg var alts? mere end rigeligt gammel til at v?re hendes far, og temmelig fast besluttet p? at holde ?jnene p? min avis (Berlingske Tidendes beskrivelser af EU-topm?det) .

Men varmen! Mine ?jne flakkede en smule over kanten, og der var de smilende sorte ?jne klar til mig p? den der forventningsfulde ?vil manden mon beg?re mig?? – m?de. Jeg styrede mit glot?j nogenlunde (?rligt!), men plumpede i ved at komme med en bem?rkning da lejlighed b?d sig. Hun svarede ?benhjertigt og kontaktpositivt, uden den der distance der kommer n?r de runder en vis alder. Samtalen kunne m?ske v?re fortsat, men hun skulle heldigvis af. Diverse kropsduer valsede siden forbi i n?sten ingenting og rensede min sj?l…

P? vejen hjem havnede jeg foran en r?dh?ret lidt stram og bitchy type. Hun var nok akkurat student og holdt den syrligt-t?rre selvbevidste maske. Men da vi skulle af p? Hovedbaneg?rden havde hun en stak pakker at str?kke sig efter. Hun var velskabt, og drengene kender det: Man f?r alle herlighederne sm?kket i fj?set. Man kan intet g?re, reflekserne (man kunne jo f? en pakke i hovedet) g?r een til en kigger (en venlig tanke sendes her til den plagede ex-Venstre-politiker der mistede sin karriere fordi han kiggede gennem et hul ind til pigernes omkl?dningsrum, damn ? det kunne jeg ogs? finde p?, hvem ku? ik??). N?, men k?llingen lyste op i et smil ved situationen. Da hun kom ud p? perronen sprintede hun afsted i imponerende fart inklusive pakker.

S?de purunge piger, den ene cirka 14 ? er man mon p?dofil ? Er det klamt ? Hvor g?r gr?nsen for anst?ndig liderlighed ?

Ja, hvad siger blogt?sernes f?rste sladrecirkel ?

/den gamle

Du vil sikkert også kunne lide