19

Flere julekort!

Så var han her igen. Postmand Per. Han har været her en del de sidste dage og nu er jeg næsten ved at synes, at jeg kender ham. Pjoskar synes i hvert fald, at han er lækker. Ikke bare lkker, men sådan RIGTIGT LÆKKER. Han har hundeguf i lommen. Det er smart!

I virkeligheden ville jeg fortælle, at der lige er landet nye forsyninger, så tøv ikke, men skynd dig endelig at bestille dine julekort – så jeg igen står uden nogle at sende selv. Det er helt i orden :-)

image

Kortene er str. A6 (100 x 148mm). Kortene er uden tryk på bagsiden, så der er god plads til din hilsen. De er trykt på 300 g papir, som svarer til det postkort normalt er trykt på. En god kraftig kvalitet.

Ti postkort koster 50 kroner.

Det koster, ifølge Post Danmarks takster, 11 kroner at sende ti kort indenlands.

Skulle du være interesseret i at købe postkort af mig, skal du være meget velkommen til at henvende dig på min email, som er: liselotte[snabela]slagtenhelligko[prik]dk

…så aftaler vi, hvordan du betaler. Skriv meget gerne i din email, om du ønsker at betale ved bankoverførsel eller hellere vil sende pengene og husk at skrive modtagers adresse, så jeg ved, hvor de skal sendes hen.

Det vil glæde mig rigtigt meget, hvis du har lyst til bestille og jeg sender dem hurtigst muligt, så du kan komme i gang med det samme :-)

Du vil sikkert også kunne lide