7

Jeg tror ikke det er godt…

Nu ligger landet jo s?dan, at jeg forleden fik ny frisure. Anderledes end normalt og denne gang s?dan lidt vi lader kr?llerne bestemme selv. Med andre ord, mit h?r g?r helt og aldeles som det selv lyster.

De sidste par dage er jeg blevet gjort opm?rksom p?, at jeg ser yngre ud. ?Hvad er det du har gjort? Du ser helt anderledes ud? og meget yngre??, siger de.

Jeg tror ikke det er rigtigt godt?

Jeg tror det er fordi jeg ligner en uheldig hjemmeklip. Pandeh?ret er s? kort, s? det er n?sten ikke-eksisterende og resten af manken vrider sig i tilf?ldige og n?rmest Dali?ske formationer. Jeg ligner grangiveligt dengang veninden syntes, at vi skulle lege fris?r og derfor gav mig en t?t og ret alternativ klip, som if?lge mit m?drene ophav ikke rigtigt gjorde noget godt for mig.

Jeg er ikke udelt begejstret. Det er jeg alts? ikke?

Du vil sikkert også kunne lide