0

Tålmodighed

Egentlig skulle jeg på torvet. Ind for at handle grøntsager, blomster og ost, men vaskemaskinen står stadig og skælver nervøst. Den skal tilses inden jeg kan forlade matriklen og fordi jeg fik lavet en specialaftale igår omkring reparation, er jeg nødt til at forlade mig på tålmodighed mere end konkret viden.

Egentlig havde reparatøren ikke tid til at komme i dag, men da han så mængderne af vasketøj, forbarmede han sig og lovede, at efter en morgentur til Frejlev, ville han indfinde sig her, så jeg kan få elimineret bjergene af knapt så rene tekstiler. Det er så det, jeg venter på lige nu.

Bagefter skal turen så gå ind forbi torvet, for køkkenet kræver nye forsyninger af både det ene og det andet. Aftensmaden bliver det bedste fiskemanden formår. Grøntsagerne bliver dem, som tager sig mest indbydende ud og osten, ja, det skal naturligvis være Prima Donna, som er min absolutte yndling for tiden. Med smag og konsistens, som minder om en rigtig god parmesan, er den god til alt fra rugbrød til flager strøet over pastaen. Uhm.

Efter torveturen går det hjemover, for til den tid skulle vaskemaskinen gerne være i fulde omdrejninger, så der er fast arbejde til de næste dage. Tør(re)vejr er det vist kun til i aften, hvor jeg må se mig slået af et regnvejr fra vest, så der skal handles i en fart.

Eftermiddagen er lektielæsning med Oline, lidt strikning med indlagt kaffe og ellers det rene ingenting. Jeg har jo ferie :-)

Du vil sikkert også kunne lide