6

Falske babyer

image Underligt, skræmmende og en smule bizart. Så har jeg vist ikke sagt for meget og det er altså de følelser disse billeder vækker i mig.

De er så utroligt naturtro, at man et øjeblik forledes til at tro, at det er børn. Ægte levende bittesmå børn.

Ikke kunstigt fremstillede af slagsen, men Camille Allen elsker børn. Hun elsker dem så højt, så hun ikke synes hendes indiskutable talent for at modellere, skal anvende til andet end lige præcis fremstillingen af kunstige af slagsen

Hun modellerer naturtro babyer i alle størrelser lige fra de mindste, som snildt kan ligge i håndfladen til babyer i normal størrelse.
image
En baby på størrelse med en nyfødt koster i omegnen af 7-8000 kroner.

Det er til geng�æld en éngangsudgift og herefter kan du glemme alt om søvnløse nætter, problemer som kun vokser sig mere og mere komplekse, bumsebefængte larmende teenagere og søvnløse nætter, hvor dine grå hår piler frem i takt med din voksende bekymring, fordi slamberten igen glemte, at være hjemme inden 2, som aftalt.

Der er fred og ro på matriklen og gider du ikke lege med mere, kan barnet i en håndevending pakkes væk på øverste hylde, inde bag kufferter, strygejern og faster Almas kongelige porcelænsfigurer.

Nå ja… og så er jeg jo stadig lidt skræmt af dem. Jeg synes de har mareridtspotentiale…

Du vil sikkert også kunne lide