6

Investeringsr?dgiver, tak

Alexanders operation er udsat. Tidligst onsdag n?ste uge gennemf?res den. Vi kan puste ud nu og fik ad den vej hele weekenden for?rende. Vi snakkede om Hamborg eller K?benhavn. Vi dr?mte om dage i godt selskab. Vi lagde planer.

Vi lagde planer lige indtil manden i huset pludselig huskede, at han skal til koncert l?rdag aften. Nu l?gger vi ogs? planer, men af en anden slags. Vi har en ung mand med en stadig spirende lungebet?ndelse, som ikke rigtigt vil forsvinde og ikke rigtigt vil bryde ud i lys lue. Temmeligt frustrerende faktisk, for kunne skidtet bare blive til noget, s? vi vidste, at en behandling var relevant, men lige nu befinder vi os i limbo. Lige der, hvor det hverken er det ene eller det andet.

Ind imellem kan jeg synes, at al vores energi lagt i CPAP, astmaspray og lungefys er spildt eller i bedste fald fejlinvesteret, for den spirende infektion forsvinder ikke. Den h?nger bare, som en trussel om dommedag og minder os om, at slapper vi det mindste af, kommer den for fuld styrke.

M?ske skal vi bare kaste h?ndkl?det i ringen. Lade st? til. Lade lungebet?ndelsen komme og f? det overst?et med endnu en omgang penicillin, men det er bare ikke det vi ?nsker.

Vi ?nsker, at penicillin skal v?re effektivt, n?r vi endelig bruger det. Vi vil ikke risikere, at Alexander ender med at v?re resistent. Vi vil, at han kan behandles, n?r det er p?kr?vet, s? vi kl?r stadig p? med al det vi i vores manglende visdom kan finde p?, for at minimere s?nnikes tr?ngsler, men ind imellem – i sm? glimt af ?jeblikke – kan det f?les, som om energien fejlinvesteres, men stadig kun ind imellem…

Du vil sikkert også kunne lide