5

Varm chokolade

image Vejret i dag minder mig om, at efter?ret er kommet. Morgenen startede med t?ge og solen kommer ikke frem forel?big, s? vi kan lige s? godt v?nne os til det. Til geng?ld kan vi s? hygge indend?re og en dag som i dag kunne godt fordre varm kakao, hvis ellers vi f?r os taget sammen til at komme ud af d?ren og g?re et par indk?b.

image

Bogen af Michael Turback frister. Jeg elsker varm chokolade og jeg elsker at lave den p? gammeldags man?r med smeltet chokolade. Jeg kan lide den med snerten af kanel eller en smule orangesmag. Jeg kan lide den, n?r den ind imellem f?r lov til at smage lidt af pebermynte og jeg kan lide den helt uden andet tils?tning end chokoladen, som i sig selv smager vidunderligt.

Jeg spiser stort set aldrig slik. Jeg har ikke trangen, men et stykke god chokolade, kan jeg altid finde plads til. Chokolade er genialt – intet mindre. M?ske jeg skal ?nske mig den bog. Det er jo snart f?dselsdags?nskeseddeltid…

Du vil sikkert også kunne lide