10

Brugt

Så blev der endnu en gang tændt bål og det endda et ordentligt et af slagsen. Alexander kunne ikke få det stort nok, så vi overdrev en smule til at starte med, men holdt fornuftig afstand indtil det var tilforladeligt..

baalet.jpg

Oline og veninden hyggede sig hele den lange eftermiddag, hvor de fik lov til at være alene omkring bålet, mens vi i sikker afstand iagttog, at de opførte sig fornuftigt. De grillede pølser, marshmellows og til sidst vist også en mælkebøtte eller to.

Imens brugte vi tiden på at hygge med Alexander, så det var en fin byttehandel. Vi fik snakket, leget og Oskar nød, at han ind imellem kunne snige sig til en lur inde under kørestolen, hvor der heldigvis var skygge.

Kvæden blomstrer

Kvæden blomstrer nu, sammen med hvidtjørnen, som endelig er der. Katanjerne har stadig lys og syrener er der til overflod. Der er masser at kigge på i haven, som denne eftermiddag fik en kærlig omgang med hakkejernet og ellers bare gav plads til at nyde solen og det gode vejr.

Syrenbundt

Endnu et par bundter syrener har fundet vej indenfor, hvor vi lige er blevet færdige med at spise. Jeg skyndte mig under bruseren og det eneste jeg nu har lyst til er, at drikke en kop kaffe inde på sengen, i aftensolen for herefter at falde omkuld og lade alt stå lige til i morgen, hvor endnu en dag venter.

Jeg er brugt op…

Du vil sikkert også kunne lide