0

Handlingslammet

Allerførst en kop kaffe ude i stilheden, hvor skyerne gemmer solen, så vejret er til tøj, som ikke hører sommeren til. Til gengæld er der frodigt, frisk og grønt derude, hvad er mere end man kan sige om mig. Frodig måske, men hverken frisk eller grøn…

Kaffe i fred og ro

Jeg har aldrig haft tømmermænd tidligere, men den hovedpine, som sidder lige inde bag panden, minder mistænkeligt om det nogle af familiens medlemmer ind imellem belemres med, så panodil er indtaget og så fastholder jeg naturligvis stædigt, at jeg ikke aner hvad tømmermænd er og heller aldrig ønsker at stifte bekendtskab med dem.

Et glas iskoldt cola gør underværker.

Om lidt skal der ske noget. Jeg ved ikke hvad, men jeg trænger og det er ferie. Ældste er i aflastning og friheden ligger lige om hjørnet og venter på, at jeg griber den og gør et eller andet.

Du vil sikkert også kunne lide