15

Færdig og så klar!

Så nåede jeg til vejs ende og er klar til, at tage hul på weekenden. Jeg har støvsuget, kludene har været omkring de værste hjørner og solen skinner udenfor.

Fredagsklar

Lige ind i mit køkken sniger den sig og efterlader pletter af lys og varme. Jeg elsker det! Jeg elsker solen og jeg bliver i godt humør, når den gider skinne og gøre fredagen ekstra dejlig.

Buddha sidder veltilfreds og skuer ud over matriklen, som nu er helt klar til at indtage weekenden.

Han og jeg er lige tilfredse og veltilpasse. Vi venter kun på, at Oline finder hjem, så weekenden for alvor kan starte, for der var ikke opgaver udenfor huset denne fredag. Til gengæld var der nogle indenfor, men dem er der styr på, så alt i alt er jeg så klar, som nogen, til at holde weekend.

Pudepuf

Puderne er puffede, foråret båret ind og stearinlysene tændt. På kanden er varm kaffe. Jeg synes ikke, at der er det mindste at klage over og skulle du have lyst til at minde mig om vasketøjet ude i bryggerset, kan jeg meddele, at min hørelse for øjeblikket er på grænsen til det ikke-eksisterende.

Du vil sikkert også kunne lide