13

Allerede ankommet

Jeg nåede lige at tænke, at det kunne have været skønt med uldgarnet fra Uldgården, men at det i grunden nok var et udslag af min manglende tålmodighed, da det bankede på døren. Udenfor stod posten…

Roser så røde...

Garnet er ankommet. Jeg har foreløbig vundet det første op og det blev denne garn, som minder mig om sommerens roser. Den skal bruges til et halstørklæde, men modellen er jeg endnu ikke sikker på. Gerne noget med mønster, men uden de store sværdslag, for det ville passe så godt til aftenens film.

I kassen var også den skønneste vissengrønne uld, som skal bruges til et Birch sjal og desforuden var jeg blevet lokket af en meget smuk, æblegrøn pladeuld, som fik følgeskab af en multifarvet i smukke efterårsfarver. Det endda på trods af, at jeg har meget dårlige erfaringer med pladeulden, som altid knækker for mig. Jeg må vel tage mig sammen, men i første omgang skal det være nemt, så det bliver den vissengrønne Kauni og denne rosenpalet, som må stå for skud.

Kaffen er brygget. Jeg er klar!

Du vil sikkert også kunne lide