6

Opslagsværker

Bizar og vel nærmest en snert uhyggelig er ordene der falder mig ind, når jeg ser denne plante. Det er ukrudt, som det meste andet nede i min engang så smukke køkkenhave, men samtidig med, at den er småuhyggelig med sin sort-violette farve, er den også fascinerende med de små “lygter”.

Underlig

Det ligner en snerle af en art, men jeg er ikke sikker og egentlig også ligeglad. Den stod der bare og var smuk, på sin egen måde. Det er nok for mig.

At gå på opdagelse i haven er sjovt, når tingene får lov til at udfolde sig uden indblanding, men jeg støder konstant ind i planter, fugle eller insekter, som jeg ikke kender. Jeg påtænker at købe nogle opslagsværk, så jeg ville med kyshånd modtage forslag til bøger, som kunne være gode at have på hylden. Kom endelig med dine :-)

Du vil sikkert også kunne lide