4

Det spæde efterår

Haven på en tidlig aften, som denne, er en lise for sjælen. Der er stadig masser at kigge på derude og en slentretur gennem den, giver fornyet energi, når man har taget reserverne i brug.

Der er en overdådighed af farver derude og mange af tingene er i forfald, men der er lige så mange planter, som får fornyede kræfter, nu hvor temperaturen igen er i et leje, hvor de kan følge med. Jeg kan lide, at finde ro derude. Jeg kan lide, at der stadig er god idé i en tur langs krukker og bede, mens jeg stille og en anelse åndsfraværende nipper døde plantedele.

Der er liv endnu

Det allerbedste tidspunkt er om et øjeblik, når jeg går ud for at tænde lygter og lanterner, som resten af aftenen lyser smukt, mens jeg finder sofaen, kaffen og fodbadet frem. Jeg skal hygge mig indendøre, men der er stadig noget smukt at glædes over udenfor.

Jeg elsker det spæde efterår.

Du vil sikkert også kunne lide