5

Tid til chips og opvask

Jordskokkerne er godt og grundigt rensede. Nu skal de snittes fint og papirstyndt og bagefter får de en tur i varm olie, så de forvandles til små sprøde chips.

Jordskokkechips

De smager forrygende, som tilbehør til det meste og fornøjelse ved at bruge årstidens rodfrugter har vi, når vi står og renser alle grøntsagerne, som skal udgøre en del af nytårsmenuen, men fornøjelsen handler også om, at samarbejde side om side, mens vi får vendt verden.

Det er sket oftere på det sidste, at vi er faldet hen i lange snakke om alt og ingenting, for pludselig er tiden til det. Det er en af de ting, som er forandret. Vi har mere tid og dermed mange flere øjeblikke, hvor vi begge kan være beskæftiget med det samme. Det er faktisk rigtigt hyggeligt og med en opvaskemaskine, som er gået til de evige jagtmarker, er der også de øjeblikke, hvor vi må gribe viskestykkerne og hale Oline med ind i snakkene. Det gør godt.

Nu mangler vi bare dagens første kop kaffe. Den er på trapperne lige om lidt. Det skal også gøre godt.

Du vil sikkert også kunne lide