12

Jeg sov dagen væk!

Dagen er tilbragt i sengen. Nede under dynen har jeg ligget og skiftevis frosset eller svedt, alt afhængig af kroppens behov for, at gøre opmærksom på sig selv. Jeg har sovet en af de sidste og skønneste sensommerdage væk. Jeg har ikke fået arbejdet det mindste, men i stedet har jeg ligget brak. Sådan måtte det nok være.

Jeg er lige vågnet for 20 minutter siden. Overrasket over at se, at solen er på vej ned, skyndte jeg mig udenfor i håb om at vågne og stadig nå, at fornemme dagen. Solsikken hjalp gevaldigt på humøret. Den bliver ved med at glæde.

Dagens Solsikke

Jeg skal have solsikker i haven næste år. Jeg skal have mange, så der er til at tage ind af. Denne nænner jeg ikke at skære ned, for den lyser som en sol, hver eneste gang jeg bevæger mig udenfor.

I sensommereaftenens lys, bliver solsikkens bladkrone endnu smukkere. Lyset gør blomstens krone levende og den giver mig en farveeksplosion som begynder i den lyse gule og ender i en mørk orange, som er tæt på at være rød. Alene synet af den gør mig glad og let om hjertet, så tænk om man havde mange, der stod allevegne og spredte glæde.

Der er lunt derude

Jeg nåede ikke, at udnytte denne sensommerdag, men aftenen bliver sikkert også dejlig og om et øjeblik er det tid for lygtetænding og jeg skal nyde en portion hjemmelavet pasta, så hvem klager? Ikke jeg.

Jeg ønsker mig en hals, som ikke er øm, et hovede, som ikke føles tungt og mudret, men i det store hele er jeg svært tilfreds med livet lige nu.

Du vil sikkert også kunne lide