11

Herlig formiddag

Charlottehøj

Jeg har boet ikke mere end 300 meter væk og alligevel aldrig været klar over, at der ligger en lille by i byen et stykke oppe ad Hadsundvej. Charlottehøj hedder det og rummer sirlige haver, små huse og mennesker, som snakker over hækken på en herlig oktoberformiddag.

Qua mit job, kommer jeg steder, hvor jeg ellers aldrig ville komme. Jeg kommer i alle afkroge af Himmerland og livet. Jeg ser ting, som andre aldrig kommer til at se. Jeg får oplevelser, som er et fåtal forundt.

I dag var måske ikke en af de oplevelser, men på min egen oplevelseskonto blev der sat lidt ind, for jeg har faktisk aldrig været, hvor jeg kom i dag. Det var et hyggeligt sted med søde og rare mennesker, som snakkede sammen og udvekslede almindeligheder i en tone af respekt og omsorg. Den slags er forfærdeligt meget værd, så formiddagen har allerede været god og ugen tegner fint.

Rønnebær

Forøvrigt var der rønnebær og blå himmel, tid til overs og Drageløberen i tasken, så jeg klager ikke.

Du vil sikkert også kunne lide