7

Ondagsluksus

Lene har lige været forbi til en af de hyggelige eftermiddagsvisitter. Oline elsker det. Hun sidder ved spisebordet og glemmer helt, at hun egentlig er i gang med lektierne. Hun må snakke med Lene. Hun må lige spise en mad, drikke lidt og fortælle om alt det, som ligger hende på sinde sådan en onsdag eftermiddag i februar. Hun er så sød.

Efter halvanden time ringer alarmen i Lenes mobil. Hun er bare så smart, for hun kender os. Vi snakker. Tiden iler og vi snakker. Det bliver ved og finder ingen ende. Heldigvis kan en alarm minde os om, at jeg ikke er den eneste, som skal have fornøjelse af hendes selskab i dag. Nu er hun kørt hjemad og jeg er sat stævne oppe ved bordet igen. Denne gang skal jeg agere motivation. Oline skriver opgave.

Jeg hepper. Jeg bringer frisk frugt, saftevand og bud på synonymer. Jeg forsikrer om, at alt er godt.

Jeg strikker også en lille smule. Bare fordi…

Du vil sikkert også kunne lide