5

Krydderurtehamstring

AnanasmyntheAnanasmynten strutter af sundhed og jeg frydes dagligt, når jeg kan hente bundter ind, knuse dem og smide dem i en kande vand, som så smager vidunderligt.

Sammen med resten af krydderurterne står den frisk derude i efteråret og den trives endnu, men det varer ikke længe inden den begynder at hænge med hovedet.

Inden det sker, vil jeg ud for at hamstre krydderurter. De skal bundtes og hænges til tørre, så vi har forsyninger til vinteren. Der er masser af forskellige krydderurter og det allerbedste er min timian, som forbliver kraftig og smagfuld, selvom den ender, som en tørret lille visk.

Måske får jeg tid i weekenden. Det ville være et godt tidspunkt for krydderurtehamstring, så jeg satser på, at vejret holder tørt, så det kan lade sig gøre.

Alexander kommer ikke i aflastning. Såret er endnu ikke lægt, så vi tør ikke begynde at eksperimentere her så tæt på målet. Hellere vente og så være sikre på, at vi ikke skal starte forfra. Vi overlever allesammen, men det var en halvstor kamel at sluge. Til gengæld kan han måske hjælpe med at bundte og så finder vi nok lidt at grine af…

Du vil sikkert også kunne lide