25

Indisk stamina

Der er elefanter og så er der elefanter…

Opiumselefanter

Med udsigt til mine små opiumselefanter (antikke opiumsvægte), der står og pynter i vindueskarmen, har jeg fået min sag for i dag. En elefant skynder sig sjældent, men det gjorde jeg indtil for få øjeblikke siden.

En deadline, som pludselig er nært forestående, gjorde det nødvendigt, at få det lange ben forrest i en frygtelig fart, så mens elefanterne i vindueskarmen hyggede sammen med stearinlys, har jeg, blandt andet, været i selskab med nogle lidt mere eksotiske elefanter.

Sørens elefant

Foto: Søren Lauridsen

Sørens smukke elefanter har sammen med resten af et eksotisk og fantastisk smukt Indien været min kulisse i dag. Der er beskåret, flyttet rundt, valgt med omhu og i det hele taget arbejdet igennem i et tempo, som lige nu efterlader mig med temmelig meget vat i hjernen.

Der har ikke været tid til pauser, så dette er den første – og vel egentlig også velfortjente – af dem i dag. Jeg trænger også, for koncentreret arbejde ved en computer er ikke befordrende for min habitus. Nu skal der strækkes ud, gåes en tur, bades og måske en smule mad i maven ville være en god idé.

Jeg holder fri for i dag, gør jeg.

Du vil sikkert også kunne lide