14

Farvefreak

Jeg lever altid med og i farver. Jeg ser konstant farvekombinationer, gemmer dem nederst i hjernebarken og jeg er i det hele taget meget påvirkelig af farver.

Jeg kan miste koncentrationen, hvis jeg sidder overfor et menneske, som har farver på, som i mine øjne slet ikke kan kombineres. Jeg kan henfalde til fantasier om at skifte trøjen ud med en anden i en helt anderledes nuance i stedet for at lytte til det, der bliver sagt. Jeg kan blive irriteret over farver, som skriger til hinanden og jeg er bedst tilpas i farver, som samarbejder, fremhæver eller komplimenterer.

Jeg kan stikke små lapper emballage i tasken, fordi det har nogle specielt smukke farver. Jeg kan købe en pose spaghetti, fordi den er den helt rigtige nuance af brunt eller jeg kan komme hjem med rædselsfulde tekstiler, som kun er med for farvens skyld.

Jeg elsker farver.

Lime/Lilla

Lime og lilla er en af mine yndlingsfarvekombinationer. Jeg kan lide begge farver hver for sig, men sammen bliver de helt fantatiske.

Jeg arbejder ind imellem med design, som er holdt i denne farveskala og har da også, en enkelt gang, haft et topbanner, som havde disse farver.

Lime/Lilla topbanner

Jeg var faktisk temmelig glad for det, men der skal ske noget, så der er løbet meget vand i åen siden…

Brun og blaa

Nogle andre farvekombinationer, som jeg holder meget af. Jeg elsker lyseblåt og brunt, men det skal være helt specielle nuancer, for naturligvis findes de i massevis og det er slet ikke ligegyldigt, når man er mig.

brun og blaa top

Topbanneret her er et ufærdigt forsøg på at fange nogle af yndlingsnuancerne.

Blaa/Roed

De sidste farver er nogle af mine yndlinge. Mellemblå kombineret med rød, eller turkis med røde strejf gør mig glad. Jeg elsker de farver og bliver vist aldrig træt af dem. Den blå har fulgt mig gennem mange år og er svær at slippe, for den er så ubetinget yndlingen.

Blaa Roed topbanner

Farverne er gengangere, for de bliver ved med at finde vej ind på bloggen, men dette er et af de tidligere topbannere. Egentlig endnu et banner, som jeg holdt meget af, men der er jo ikke langt fra lyst til handling her på siden, så det er vel i princippet bare at uploade skidtet, hvis jeg skulle få trang til et mere permanent gensyn.

I dag så jeg nogle smukke nuancer af violet og lilla. De er gemt inde bagved et sted og måske kommer de en dag til udtryk i noget her på siden. Måske ligger de der bare og gemmer sig til en gråvejrsdag.

Du vil sikkert også kunne lide